gdy zerwe umowe musze placic?bede nielegal?

Temat przeniesiony do archwium.
jestem au pair w USA.Wyjechalam z Polski blisko 3 miesiace temu.Moja rodzina jest calkiem w porzadku,choc czesto dostrzegam przejawy wykorzystywania i tym podobne.
W moim zyciu pojawil sie chlopak,ktory mieszka w zupelnie innym miejscu niz ja.Jest Polakiem i przebywa tu nielegalnie.
W sierpniu zaczelam college.Rodzina oplacila mi semestr jesienny,tak wiec nauke zagwarantowana mam do grudnia.
Problem polega na tym,ze miasto w ktorym mieszkam bardzo mnie przytlacza.mam 20 lat w zwiazku z czym nie moge imprezowac.Calymi dniami siedze w domu,czasami gdzies wyskocze...
Znajomych nie mam zbyt duzo,co powoduje ogromna samotnosc...
Zastanawiam sie,czy jesli powiedzmy w listopadzie przeprawadze sie do mojego chlopaka i wroce do Polski przed uplywem waznosci mojej wizy,to czy nie bede miala problemow w ambasadzie...???
no i jak to jest z kosztami?czy bede musiala placic rodzince za college?napiszcie wszystko co wiecie...(oczywiscie hostom powiem,ze wracam do Polski z powodu tesknoty za rodzina,krajem-nie beda musieli kupowac mi zadnych biletow!)
czekam na odp pozdrawiam
czesc
nie obciaza cie kosztami w ambasadzie tez nie bedziesz miec problemow zawsze mozesz wracac do polski kiedy chcesz
co mozesz miesc to nie zatrudni cie ta firma lub agencja co tobie dala ta prace
jesli chodzi o college jesli oni zaplacili za ciebie i jesli ty nic nie podpisywalas to nic nie musisz oddawac ale nawed jesli podpisalas ze oni placa za ciebie college to i tak nie sadze azeby sprawe wnosili do sadu bo to duze koszta nara

« 

Olimpiada języka angielskiego

»

Studia językowe