Proszę o jakieś agencje pracy!!! licze na was!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! bardzo zależy mi na wyjeździe za granicę! potrzebuję jakieś namiary na agencje pracy! bardzo liczę na pomoc z czyjeś strony. Pozdrawiam mój email [email]
hej
ja osobiscie polecam agencje Amstaff jestem obecnie za granica
(coprawda jako au-pair ale wiem ze ta firma oferuje tez prace zarobkowe :) to jest maluzenstwo bardzo mile zreszta i sa w porzadku,ja bynajmniej nie narzekam
okij pozdrawiam i mam nadzieje ze choc troszke ci pomoglam
A interesuje Cie praca za granica czy moze tez au-pair ?
Iwona
Stachu, podaj moze w jakim zawodzie chcesz wyjechac , to bedzie latwiej znalesc jakas agencje .

Gwiazdkaaaa , mnie interesuje Au-Pair , ale wiadomo , ze dla chlopaka jest turdno :(
hej
wiem ze jest trudniej ale sie da :) warto probowac :) a naprawde fajny program :) ja jestem zadowolona :)A gdzie probowales ? przez agencje czy sam ?
Pozdrawiam
Jeszcze nie probowalem Gwiazdko :)
hmmm :)
To do dziela trzymam za ciebie kciuki :P
A gdzie chcialbys byc au-pairem :P zapraszam do mojej dzielnicy staplehurst bo brakuje zdecydowanie tutaj mezczyzn :P
Pozdrawiam Gwiazdka
wszelkie informacje odnosnie agencji znajdziesz na www.agencjepracy.co.uk
Spróbuj prze z Windsor work force solutions. Jeśli chcesz namiary to zgłoś się na [gg] . Jadę z nimi w następny piątek 23.02. Wyglądają dość solidnie
JEzeli chodzi o prace jako au pair to agencja : help at hand

www.help-hand.com.

Jezeli chcesz uzyskac wecej i nf.prosze o kontakt na meila: [email]
Czesć. Mnie interesuje na początek ou pair. Też załatwiam wyjazd przez amstaf. Czekam na oferty z Londynu. Powiedz mi coś o kursach. Czy te kursy opłaca rodzina u której jesteś, czy to są kursy darmowe, i czy są dobre, czy może raczej więcej nauczysz się rozmawiająć, w życiu codziennym. Czy masz kontakt z agencją podczas pobytu w Londynie? Ile godzin tygodniowo pracujesz? Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Może spotkamy się w Londynie? Maryśka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia