bilet na samolot kupiony przez internet, co dalej?

Temat przeniesiony do archwium.
hej kupilam ostatnio bilet na samolot przez internet, dostalam przez maila kod. slyszalam ze teraz musze isc na lotnisko i go wydrukowac przez odlotem? moze mi ktos napisac cos wiecej, gdzie powinnam sie udac by ten bilet wydrukowac? i co mi bedzie do tego potrzebne? lece z wizzair! z gory dziekuje za pomoc.
wcale nie... możesz wydrukować na drukarce w domu ale nie trzeba. Ja wzięłam go na kartce ale nie był potrzebny, pokazałam tylko paszport i nie chcieli biletu. Oni to mają w komputerach
Dokładnie tak jak mówi maddie . . . Jedyne co jest ważne to musisz go po prostu znać więc możesz go mieć nawet na karteczce zwykłej. Bądź tak jak zostało powiedziane mogą wymagać tylko Twoje dane osobiste tj. głównie paszport /dowód osobisty
Ode mnie chcieli tylko paszport, numeru rezerwacji w ogole nie wymagali. Ale lepiej miec na wszelki wypadek ;].
Nr rezerwacji lepiej miec ze soba. Ja mialam przygode w Listopadzie, kiedy byla straszna mgla w Krakowie i niemoglismy wyleciec danego dnia. Transfer na nastepny lot byl bezplatny, ale nr rezerwacji byl wtedy potrzebny.
Numer potwierdzenia. Ja lecialam samolotem 5 razy i nie pytali o niego, za szostym byl potrzebny i zonk...akurat nie znalam. wiec na wszelki wypadek trzeba go miec przy sobie, moze byc zapisany na karteczce tak jak w odpowiedziach wyzej. Pozdro i milego lotu :)
hej czyli wytarczy ze sie skieruje do odprawy ? sorrki ze sie tak wypytuje ale nigdy nie lecialam samolotem i nie wiem jak to wszystko wyglada, a tym bardziej bedac w anglii...
Dzieki za pomoc.
dokładnie ;) ale kod weź choćby na kartce. Miłego lotu ;)
ok dzieki :)
kurcze no jak w koncu jest z tymi biletami rezerwowanymi przez neta? ja chyba lece z LOTu do Manchesteru i tam cos na stronce napisane ze kurier doreczy bilet.... wiec przysylaja do domu ten bilet czy nie ?? i poodbn jeszcze jakas oplata jest za to ze kurier doreczy :/ Lecial ktos z LOTu ??
Temat przeniesiony do archwium.