Szukam fryzjerki w Cleethorpes albo Grimsby :)

Temat przeniesiony do archwium.
Jak w temacie, niedługo (mam nadzieję) się tam wybieram i nie chciałabym potem straszyć odrostami;). Może ma ktoś namiary na jakąs dziewczynę z Polski pracującą "po godzinach";). Byłabym naprawdę wdzięczna.
hej zobaczyłam tutaj twoj wpis :) jestem obecnie w grimsby i bym chciala wybrac sie do fryzjera? a ty znalazłas kogos?? z gory dzieki za jaka kolwiek odpowiedz pozdawiam :)
hej, mieszkam w okolicach Grimsby, i to co moge ci polecic to fryzjer ale angielski, salon kolo Freshney Place, Jays, ja tam chodze do szefa, jest swietny natomast jest to wydatek ok. £30 ale jezeli chcesz ladnie wygladac to raz na jakis czas mozna sie szarpnac.pozdrawiam serdecznie, jak chcialabys pogadac to pisz: [email]
buzka
Ooo, dziewczyny,jak miło Was widzieć:) Nie sądziłam, że ktoś tu jeszcze zajrzy, a tu taka niespodzianka :)
Co do mnie to wyjeżdzam z kraju 28 września, trochę mi się plany zmieniły, ale moje pytanie jest nadal aktualne :)

Patkaaaa znalazłaś już może kogoś? :)
gosia kubka - dzięki za namiary. Mój mail: [email]

Pozdrawiam serdecznie
Wiec tak... "Taka sobie kobietko" Moje kolezanki maja jakas znajoma fryjerke-polke ktora pracuje po godzinach i przychodzi do domu czy tam sie z nia inaczej umawiasz.Jezeli bys chciała to wezme od ktorejs nr telefonu i ci wysle na maile podanego tutaj i sobie tam zadzwonisz.Pozdrawiam :)
O byłoby super :). Co prawda przed wyjazdem zamierzam sie zrobić na bóstwo ;-), ale wizja przyszłych odrostów już mnie przeraża-jakaś dziwna jestem,chyba;-), ale w końcu dobre samopoczucie jest ważne nawet wtedy, kiedy pakuje się ryby do pudełek. Myślę,że i praca wtedy jest znacznie przyjemniejsza -hihi.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Studia językowe