PayPal

Temat przeniesiony do archwium.
Czy orientuje sie moze ktos jak przeslac pieniadze z polski do uk przez forme paypal.Wyslanie pieniedzy w zlotowkach odbior w funtach,jakie sa oplaty i czy to w gole mozliwe? Jesli ktos moze udzielic mi takiej informacji,to prosze o napisanie.Bede wdzieczny,pozdrawiam
Nie polecam...
Mozesz zrobic bezposredni przelew z Twojego konta na konto odbiorcy, wysylasz w zlotowkach, on odbiera w funtach. Ale troche to trwa, placisz spora prowizje, no i zalezy, jak przelicza...i czy w ogole dojdzie...
Ja tam nigdy nie wysylalam, ani z UK, ani z Polski,ale znam pare osob, ktore z tego korzystaly i nie byly specjalnie zadowolone...
Np 2 tyg temu, moj znajomy z Polski kupil cos na e-bay'u i musial zaplacic gosciowi z Londynu, wiec przelal ze swojego konta na jego, a po 3 tyg kasa do niego wrocila, i bank nie potrafi wyjasnic dlaczego....I badz tu madry...
Takze, nie wiem....
dzieki bardzo..
>Np 2 tyg temu, moj znajomy z Polski kupil cos na e-bay'u i musial
>zaplacic gosciowi z Londynu, wiec przelal ze swojego konta na jego, a
>po 3 tyg kasa do niego wrocila, i bank nie potrafi wyjasnic
>dlaczego....

Ja paypala używałem kilkanaście razy - płacąc za aukcje na ebay - pieniądze szły do UK, Francji, USA a nawet HonkKongu i nie było żadnych problemów - po kilku minutach potwierdzenie przesłania. Po kilku dniach transakcja była w historii rachunku bankowego.

« 

Pomoc językowa