Curtular Care

Temat przeniesiony do archwium.
simka:*
na poczatku pzdr. dla wszystkich au pair ;)
czytalam sobie troszke i jestem rozbita wew. biorac pod uwage wszystkie za i przeciw odnosnie wyjazdu..
chcialabym jechac z cultural care we wrzesniu..
7 maja mam gadke po angielsku.. napiszcie mi czy jest ciezka? zdawalam naturke pisamna z angola i dostalam 5.. gadka tez na 5 w golniaku.. ale liceum to pikus i czuje ze nic nie umiem :/
pozatym nie wiem jakie miasto wybrac, czy dogadam sie z rodzina, czy cc jest dobra firma... itd.
mam 10000 pytan!
moze ktoras z was chcialaby mi pomoc:>
moj mail: [email]
z gory thx :*
Ja jade z Cultural Care pod koniec lipca badz w sierpniu do USA. Zlozylam juz dokumenty i rozmowe tez mam za soba, Ty pewnie tez wiec z tym juz Ci nie pomoge. Napewno spokojnie ja przeszlas bo to nic trudnego troche o sobie o znajomych dzieciach... bzduty same. Jak chcesz pogadac /bo ja tez mam sporo watpliwosci i obaw/ pisz na gg 1[tel]lub na maila [email]
DZIWECZYNY CO SADZICIE O CULTURAL ACRE????JEST NAJLEPSZYM BIUREM?????JAK FORMALNOSCI , OBSLUGA???POMOZCIE BO NIE WIEM JAIE BIURO WYBRAC!!AHA, ILE WAS WYSZLO WSZYSTKO W CULTURAL CARE??POZDRAWIAM
Ja bylam z nii, bylo super 100% profesjonaliznu. Teraz jest jakas obniżka, nie wiem dokladnie, ale pewnie maja to juz na stronie. POLECAM
masz watpliwosci? wejdz na www.au-forum.prv.pl (w momencie w ktorym pisze stronka nie wchodzi ale ogolnie jest ok) i poczytaj co dziewczyny tam pisaly - wszystkie w USA ktore jechaly z biura sa z CC i ten przypadek zadowolenia wydaje sie byc jednym na 100 doslownie, biuro po prostu sobie lekcewazy swoje obowiazki.
aha, juz od razu powiem, nie pisz nazwy agencji bo zakazane w regulaminie (a wiem, ze i tak nikt go nie czyta :P) - po prostu poczytaj co dziewczyny maja do powiedzenia w sprawie wyjazdow do USA :)
ale ja powiem krotko - lepiej znajdz inne biuro, bo tylko sobie nerwow napsujesz.
ps. autorka tego watku, leneczka, jest juz szczesliwym mieszkancem Las Vegas :D :P
CC nie polecam
LV zapraszam :)

hehhehe

ale byla glupia jak to pisalam ;)
Ja z nimi byłam i wydaje mie się że głosy niezadowolenia, są bardziej "widoczne" niż te które są pozytywne. Ja jestem naprawdę zadowolona i teraz ma jechać moja koleżanka. Z czystym sumieniem poleciłam jej Cultural Care. Jak ktoś chce się wyżalić to jest to dobre miejsce, ale z tego co widziałam w Stanach, to czesto gęsto same dziewczyny sa sobie winne. Albo zupełnie olewają i są roszczeniowe, albo wymagają wiecznej uwagi. Przed wyjazdem przejrzałam wszystkie dostępne oferty, biura, jakie mają doświadczenie itp. Wybrałam dobrze i polecam. Wiem, że bardzo obniżyli ceny, ale z tego co wiem jakość pozosatła bardzo wysoka.
dziewczyny tez sa czasem winne, to prawda, ale mnie CC olewalo od czasu gdy wplacilam pieniadze...
jest dobrze gdy nie masz problemow....
gdy sie zaczynaja klopoty, CC zwykle umywa rece..........

Lenczka od 2 miesiecy jest poza CC ;) po tym jak ona uciekla, znam juz tylko jeden zadowolony przypadek!
hej
mam do ciebie pytanko Leneczka chce wyjechac jako au pair przez biuro slytszalam ze w tym temacie wiesz co i tak wiec prosze poradz mi kilka biur
Cultural Care jest legalne i sprawdzone. Byłam POLCAM. Jężeli chcecie się czegoś dowiedzieć piszcie [gg] . To był cudowny rok. Ceny są niskie a jakość wysoka. rodzin jest bardzo dużo i to w całych Stanach. Ja miszkałam pod Waszyngtonem i naprawdę było warto pojechać. Moje znajome, tez operki są zadowolone. Jak jest jakiś problem możesz rodzinę zmienić. Uważam, że uczciwie złatwiają formalności. ich www.culturalcare.com. pozdrowionka
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe