POTRZEBNA RODZINA OD ZARAZ!!!Londyn!

Temat przeniesiony do archwium.
czesc jestem Gosia! Wlasnie jestem u rodziny angielskiej.Niestety w musze wracac do Polski(moj tata mial wypadek) Potrzebna jest au pair ktora moze zaczac od zaraz(nawet od jutra)
Opiekuje sie 2 dziewczynkami(sa urocze) Rodzinka jest naprawde mila!!
Podaje ich numer telefonu: [tel],[tel]. Mama dzieciaczkow nazywa sie Zena.
Prosimy o kontakt jak najszybciej.Rodzina mieszka w Lonynie!!

Gosia
hi mozesz mi podac na siebie namiary? chcialabym sie doowiedziec czy mozna np opiekowac sie tymi dzieciakami np przez 2miesiace? odpisz koniecznie
Hej! Czy "Twoja"rodzinka jeszcze szuka au pair? ja jestem zainteresowana,mój mail to: [email] ,w zeszłym roku już wyjezdzałam jako au pair do Londynu i mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, teraz szukam rodziny również w Londynie. Mogłabym wyjechać ASAP. Prosze o kontakt, jesli jest jeszcze aktualne!
jeśli to aktualne nadal to czekam na info: [email]
[email] (gość) 14 Lip 2006, 00:44 odpowiedz
wysłano z: *.neter.pl
Witam! Jestem matką 16,5-latka, dla któtego szukam porządnego (najlepiej na prowincji, na wsi itp.chętnie - duża rodzina) angielskiego domu, w którym mógłby spędzic ok. 3 tygodni, pomagając w tzw. obejściu (znakomicie odkurza, wiesza pranie, myje okna, kosi trawniki, podlewa ogród, opiekuje się każdym psem/w domu ma 2 duże setery irl./,opiekuje się dobrze i skutecznie dziećmi/w domu jest troje dzieci jego dużo starszego brata - 2,5; 5 i 7 lat/, potrafi nakarmić siebie i innych- aby mógł trochę nauczyć się języka angielskiego. Kuba jest dyslektykiem, i tzw. klasyczne metody edukacyjne są dla niego nieprzyswajalne. We wrześniu zaczyna L.O. i b. mu zależy,żeby się podciągnąć. Bardzo byłabym wdzięczna za jakiś wiarygodny kontakt. Pozdrawiam. Mama Kuby

« 

Praca za granicą

»

Studia językowe