au-pair /co robic?

Temat przeniesiony do archwium.
cze powiedzialam mojej rodzince ze musze wracac do Polski.A oni na to ze to niemozliwe dopiero 8 lutego. Czy maja prawo tak robic ,zadnej umowy nie podpisywalam.Naprawde musze wracac.Co robic ,moja kolezanka mowi zebym sie pakowala i nic im nie mowila ze wyjezdzam ,no ale co wtedy z dziecmi. jestem skolowana nie wiem co mam robic?
jasne, pakuj sie i wyjezdzaj, przeciez to nie wiezienie
tez bym tak zrobila,oni sie nie martwie o twoje sprawy osobiste to ty olej ich dzieciory,proste!

dupcia w troki i bye rodzince ;-)
No wlasnie, tez sie masz czym przejmowac!! Pakujesz sie i jedziesz!! Nie ma sie nad czym zastanawiac!
jak nie bylo zadnej umowy to jedz skoro musisz!!! daruj sobie ich. nie sa Ciebie warci jesli nie rozumieja Twoich problemow.
a tak na marginesie to ich blad ,ze nie zgodzili sie na umowe.musieli sie liczyc z tym,ze odejdziesz jak ci sie zachce i niech pretensje wsadza sobie gdzies.

dla tych rodzinek i tak nie liczy sie dobro au pair,znam to z autopsji.

buzka
czesc dzieki za podpowiedz bo jakos mi tak glupio sie spakowac i jechac ale prawde mowiac to wszyscy mi tak radza, no a poza tym jak przpomne jak matka dzieci ostatnio mnie traktowala to nie mam nad czym sie zastanawiac ,,teraz to mila sie zrobila szkoda ze wczesniej nie myslala jak sie zachowuje przez nia zyc mi sie nie chce jestem zestresowana jak cholera, ten jej okropny wzrok zero szacunku dla kogo kolwiek uwaza ze tylko ona wszystko dobrze robi.No ale jak powiedzialam ze chce wyjechac to taka mila ze sie zrobila ze mi az nie dobrze ciekawe jak dlugo zamieza tak udawac.Ja bede fair i powiem ze za 2 tygodnie jade i jak dalej nikogo nie bedzie szukala to jej sprawa,pakuje sie i wyjezdzam. Ona mysli tylko o sobie a to ze ja musze pomoc mojej rodzinie bo ma klopot to nie wazne.Mam nadzieje ze sie stad wydostane i w koncu odzyje ..Dzieki wam
jak dajesz im 2 tyg na znalezienie kogos, to o czym tu mowic, idziesz im na reke ;))
jak muisz to pakuj sie i jedz
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę