mp3 w SM (next steps in english)

Temat przeniesiony do archwium.
witam. Mam pytanie czy ktoś bawi się w konwertacje mp3 w SM .Pliki dżwiekowe w SM np(next steps in english) zapisywane są w formacie mp.3 z szybkośćią 256 kb/s a część odtwarzaczy mp3 (w tym mój ) "nie czyta" takiego formatu.Musze więc przerobić go na 128 kb/s.Uzywam do tego Audacity .Jest to dosyć uciązliwe ponieważ trzeba to robić na każdym pliku z osobna co zajmuje duzo czasu.
Jest to mi potrzebne bo głównie ucze się z słuchu a SM używam do sprawdzania i powtórek

Mam ptytanie czy ktoś robi to jeszcze i zna lepszą metode do tej?
poz.
Czy jestes pewien? Na moich płytkach First i Next nie ma plików MP3. Może masz piracką przeróbkę bazy Next na SM2004?
Dzieki juz sobie poradziłem format pliku to wav a nie mp.3 wiec to było przyczyną nie czytania przez odtwarzacz mp3 a nie prędkość odczytu .(zmyliła mnie wielkość plików.) Chyba Rozmówki w miesiąc są po części w formacie mp3

Co do programu przetwarzającego stosuje teraz dBpowerAMP Music Converter dzieki czemu przerabiam wszystki pliki na raz .

poz.
>... Chyba Rozmówki w miesiąc są
>po części w formacie mp3

Tu masz rację, "Rozmówki w miesiąc" są z dwóch powodów nietypowym pakietem SM:

1. W książeczce są wydrukowane "ściągi - kalendarzyki powtórek", które pozwalają na stosowanie metody SM "na piechotę" to zn. bez komputera;

2. Na płytce znajduje się 10 plików mp3, odpowiadających głównym tematom rozmówek.

»

Inne