Hej!
Ja wyjechalam wlasnie do rodzinki ktora znalazlam za posrednietwem www.aupair-world.net.
Na poczatku poszlam i wplacilam pieniadze do biuraPROWORK/GAWO-nikomu nie polecam tego biura!!! Nic nie umie zalatwic, robi jakies problemy, faktem jest ze w przeciagu 2 miesiecy nie mogli mi znalesc zadnej rodzinki ze starzymi troche dziecmi, a obiecali w 2 tyg... no az szkoda pisac ile mnie nerwow zjedli. Wiec weszlam do internetu i wlasnie tutaj ktos polecil ta stronke.Moja rodzina w Polsce absolutnie sie nie zgodzila na takin pomysl ale w koncu ich przekonalam i wyjechalam. Jestem bardzo szczesliwa ze podjelam taka decyzje!Kazdy moze trafic inaczej, ale biuro nic a nic nie gwarantuje.Rodzina wypelnic formulaz moze przez internet i biuro nawet nie robi zachodu zeby poznac ta osobe lepiej, nie daja normalnie zadnej gwarancji.Jak cie rodzinka wywali to nie mozna liczyc na biuro, chyba ze na nocleg u jakies ksiegowej w domu, jak mi ktos opowiadal.Z inernetu mozecie podpisac umowe lub nie, sa specjalne formularze do sciagniecia, ale ja nic nie podpisywalam.Wszystko ustalilismy przez e-maile i rozmowy telefoniczne wiec dokladnie wiedzialam co i jak bedzie.Oczywiscie nie obeszlo sie bez mysli ze trafie na morderce, ale idac ulica mozesz dostac kulke.Na szczescie wszystko jest OK!!!
Juz w ten Piatek wracam do Polski, a moja dotychczasowa rodzinka szuka kogos od Stycznia.
Czy ktos jest chetny???