Od 01.01 SUPER rodzinka,dziewczynka 7 lat, ANGLIA

Temat przeniesiony do archwium.
Hello!
Od 01.01 moja dotychczasowa rodzinka potrzebuje au-pairki,
pzyznaje ze oni sa naprawde SUPER i bardzo chce im pomoc znalesc kogos w szybki czasie!
Najpiewr o rodzince- sklada sie z samotnego ojca i 7 letniej dzieewczynki! Facet jest calkowiecie w porzadku i napoziomie,
nie musicie sie niczego obawiac, obiecuje.
Zawsze pomocny i do uslug! Dziewczynka ma 7 lat i jestpoprostu genialna! Nie ma z nia rzednych problemow!
Codziennieod 8.35 do 3.15 jest w szkole, a szkola jast obok domu, wiec idzie sie do niej ok. 1 min.
Rano o 7.50 zawsze ja budze, sama sie ubiera, daje jej mleko z platkami i ogladamy TV jak mamy czas lub jak je dluzej zaraz wychodzimy.
Robie jej lunch do szkoly i o 5 jakis maly obiadek.
Od 3.15 do 6 jestem z nia sama w domu, potem o 6 ona idzie sie kompac, na caaala godzine i przychodzi jej tata i to koniec obowiazkow.
Prasowanie nie jest wymagane.
Dom jest czysty i zadbany, wiec nalezy tylko to utrzymac jak jest,
odkurzyc jak jest brudno i wlozyc naczynia do zmywarki i KONIEC.
W Srody mama dziewczynki odbiera je ze szkoly i przyprowadza 7-8 wiec sroda jest w greuncie rzeczy WOLNA.
Czwartek jest kompletnie WOLNY i Niedziela.
W Soboty czasem trzeba z nia zostac a czasem bierze ja mama, wiec tylko Soboty sa RuCHOME. Mnostwo czasu wolnego do nauki i zabawy.
Jest college ktory zaczyna sie od 09.01 -
trzeba najpierw zdac godzinny test rzeby zobaczyc do ktorej grupy sie nalezy.
Rodzinka mieszka W HAMPSHIRE dokladnie w FARNBOROUHG.
Moja rodzinka dala swoj profil ze zdjeciami na www.aupair-world.net,
ich numer to 207967, nazwisko GROVES Nick and Alex!

Dziekuje za czas poswiecony na przreczytanie mojej wiadomosci
i mam nadzieje ze moja rodzinka szybko znajdzie kogos fajnego!!!!
Ich e-mail : [email]

Caluje, Agnieszka
Szkoda , że nie potrzebują nikogo na wakacje :( Buuu... Chętnie bym pojechała...
Rodzinka wygląda naprawde sympatycznie :)
Pozdrawiam. Papa.
Zawsze milo ze poswiecilas swoj czas na przeczytanie mojej wiadomosci.
Jesli chodzi ci o wakacje to warto byc w kontakcie, bo przewaznie au-pairki chce wracac na wakacje do domu, wiec zawsze warte pogadac jak sie beda zblizac!
Cieplo pozdrawiam!!!
Agnieszka
kurcze ja bym byla zainteresowana ale tez w wakacje....sorry za takie niedelikatne pytanie ale wiesz jak to jest"gazety strasza" czy ten facet jest naprawde w porzadku jezeli chodzi o podejscie do au-pair w sensie ,ze np. nie pozwala sobie na jakies glupie dowcipy?widzialam na tej stronce pare ogloszen samotnych ojcow- brzmia ciekawie...
Ciesze sie ze zadalas to pytanie,
bo w gruncie rzeczy au-pairki raczej niechca wybierac samotnych ojcow wlasnie ze wzgledu na jakies podrywy czy glupie dowcipy, jak napisalas.

Facet jest calkowicie w PORZADKU.

Moge Cie zapewnic.
Super kumpel i tyle.

Nigdy mi sie nic takiego tu nie zdazylo zebym mogla pomyslec o nim zle.

Zawsze mozesz wejsc na www.aupair-world.net, (Nick Groves),
i zobaczyc jego fotografie, zdjecia naprawde duzo mowia o ludziach.
Ja napradwe jestem bardzo zadowolona z mojej rodzinki,
i bede za nimi bardzo tesknic!!!

W ten Pietek bede juz w Polsce
wiec jak co mozemy sobie pogadac przez telefon
jak ktos bedzie zainteresowany...
moj [email]

01.01 - czy ktos jest chetny???

Dzieki ze czytacie moje ogloszenie!!!

Pozdrawiam

Agnieszka
facet moze sie na ciebie zapuszczac nawet ja jego zona jest obokw pokoju :-( ps.fotosy nic nie mowia kochana,mylisz sie!
zderzenie z rzeczywistoscia a fotki to ja czarne i biale,niestety:(
[wpis został usunięty]
A tak wogole to jakby ktos cos wiedzial o takiej rodzince potrzebującej wakacyjnej au pair to ja z przyjemnoscią :)
Naprawde powiem ci ze milo sie czyta twoje ogloszenie :) Dziewczynka musi byc super z tego co piszesz :)
Ehh... zebym ja tak kiedys trafiła...
Narazie planuje wakacje, ale po LO jade na dłuzszy okres, wiec moze sie uda :)
Pozdrawiam. :*
Dziewczynka jest poprosu genialna!
Wczoraj pojechala z mama na swieta do Finlandii i bardzo za nia tesknie!
Ostatniej nocy przyszla do mnie do lozka i powiedziala mi ze bardzo by chciala zebysmy byly my tylko we dwie na calym swiecie...
no jak cos mnie scisnelo w sercu , mowie Wam, nigdy tego nie zapomne!
Z 7 latka sobie pogadasz o wszystkim , takie dzieci sa nalepsze, a ona jest strasznie slodziutka!Dzieci maja tyle milosci do dania, ze az trudno w to uwierzyc!!!
zaraz sie poplacze ze wzruszenia
...
hm oferta brzmi bardzo ladnie, a mialas wlasna lazienke i dostep do netu?:) placilas za szkole ?? i ile kieszonkowego. sorry, za takie materialne pytania, ale z autopsji wiem, jak jest to bardzo istotne... :):) pozdrawiam
Napisałam do Twojego pracodawcy pod wskazany numer, ale czy on to w ogóle czyta?
Juz odpowiadam, wlasnej lazienki nie mialam,
mi to osobiscie nigdy nie przeszkadzalo.
Dom jest 1 pietrowy.
Na dole jst salon , kuchnia i duzy stol gdzie jadamy sniadania,
obok kominek.
Na gorze jest lazienka, pokoj Alex,pokoj Nicka, i pokoj dla au-pairki.
Nick ma laptopa z inernetem i mozna z niego korzystac ile sie chce.
Placi 55, nie ma duzo pracy wiec uwazam ze to w porzadku.
W czesie wolnym mozna robic baby sittingi u innych rodzin, lub sprzatac.

Wielkie dzieki za zainteresowanie!!!

Jesli napisalas, Nick napweno Ci odp.
Narazie ja okupuje internet,ale juz zaraz go oddam Nickowi!!!Obiecuje!

Jeszcze raz dzieki,ze czytacie moje ogloszenia!

Pozdrawiam

Agnieszka
[email] - sprubuj napisac jeszcze raz, nic nie doszlo...

POZDRAWIAM

Aga
Spryciaz, spryciaz...
No niestety ja tez bym chciala tylko na wakacje:( Moze za rok. Szkoda ze jeszcze sie ucze, z tego co piszesz to rodzinka jest cudowna:) Bardzo bym chciala kiedys na taka trafic:) Super ze Ci sie poszczescilo i przezylas takie chwile o ktorych zawsze bedziesz pamietac:) Mam nadzieje ze i mi sie uda.
Buziaki:)
Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku, dla Wszystkich au-pairek!!!!!!!!!!
Droga Agnieszko jestem zainteresowana twoim ogloszeniem.Jest ono jeszcze aktualne czekam na odpowiedz pozdrawiam.Kararzyna.
Droga Agnieszko jestem zainteresowana twoim ogloszeniem.Jest ono jeszcze aktualne czekam na odpowiedz pozdrawiam.Katarzyna.
HEj Kascia!!!planujesz wypadzik do anglii na oper jaks od stycznia???bo ja rowniez z checia bym sie wybrala..Fajnie by bylo jaks razem,albo chociaz stay in touch..pozdrawiam .Kasia
witam.jestem zainteresowana Twoja oferta.czy wciaz jest aktualna??Kasia
Jak tam cos znalazlas?Ja czym wiecej szukam tym bardziej nic nie ma.SZCSESLIWEGO NOWEGO ROKU.
chyba KEEP IN TOUCH???
no przeciez dziewczyna podalam Wam emaila do tego faceta, najlepiej jak do do niego napiszecie, ze jestescie zainteresowane jego oferta itp... moze oferta ciagle jest jeszcze aktualna. raczej nie ma sensu pisac tutaj, ze chcialbyscie tam jechac:):) pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Nauka języka