au pair

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! tak się zastanawiam nad wyjazdem au pair na wakacje i totalnie nie wiem jak się za to zabrać!
hej
Na poczatku musisz sie zdecydowac czy chcesz jechac przez biuro czy na wlasna reke!jesli przez biuro to musialabys znalezc jakias w twojej okolicy agencje ktora sie tym zajmuje.lepiej wczesniej sie za to zabrac bo pozniej wszystko sie przedluza wiem to ze swojego doswiadczenia.a jesli chcesz szukac na wlasna reke sa stronki dzieki ktorym mozesz wyjechac jako au-pair np www.greataupair.com tam musisz sie zarejestrowac.pozniej musisz napisac list do rodziny zalatwic sobie jakies referencje itd. jest troche tej roboty.pozniej telefon od rodziny maile itd ale to juz ostatnie stadium:)Ja jechalam przez biuro jesli chcesz sie czegos wiecej dowiedziec napisz maila [email]
pozdrawiam
hej też szukam aupair w wakacje jestem zarejestrowany na kilku stronach ale ciężko coś znaleź żeby było w wakacje ogólnie to są wyjazdy dłuższe 6-24 m-ce ale cały czas mam nadzieje że coś znajde :)
Możesz podać nazwe biura z którego jechałaś ? i jego stronke jak jest :)
hejka!Ja jechalam z biura w Poznaniu nazywa sie "RASTA" jego stronka to www.aupairs.pl Zycze powodzenie w znalzieniu rodzinki!!!:)pozdrawiam
Wyjazd wcale nie musi trwać pół roku, większośc rodzin tak woli ale zdarzaja sie takie co się godzą np na 3 miechy, ja jade właśnie na tyle i planuje narazie do końca maja. Trzeba patrzec na te rodziny co mają w profilu zaznaczone na ile chcą, wtedy chyba najlepiej szukać rodziny właśnie przez internet lub na własna rękę.

»

Praca za granicą

Zostaw uwagę