moze mi ktos pomoc??

Temat przeniesiony do archwium.
jestem zarejestrowana na www.aupairworld.net i dostalam wiadomosc od rodzinki z Wloch ze sa mna zainteresowani (na poczte i na stronce) ale tylko taka ogolna co kazdy dostaje gdy jakas rodzinka sie nie zainteresuje z tej stronki :/ no i prblem jest w tym ze niewiem jak do nich odpisac bo nigdzie nie ma podanego zadnego adresu meilowego (albo jestem tak slepa ze nie widze ;] )moze mi ktos pomoc??...i powiedziec jak tu sie skontaktowac z ta rodzinka ?? bo juz nie mam pomyslu :/
hej!pod wiadomością jaką od nich dostałaś powinnaś mieć dwie mordki z podpisem - zainteresowana lub nie. kliknij na tą co chcesz to oni dostana wiadomosc. wczytaj sie we wiadomosc od nich to zobaczysz czemu nie ma maila!!!!!
ups sory jednak zauwazylam ze na tej stronce w messages nie pojawilo sie nic na temat tego ze oni chca zeby zostala ich aupiar tylko dostalam wiadomosc na meila :/
natomias inny facet mi wyslal wiadomosc ze moge zostac jego aupiar i pojawilo sie to na stronce i na meilu no i na stronce byl podany jego meil :|
wyslalam do tamtych wlochow odemnie widomosc ale nie jestem tez pewna czy u nich sie ten moj meil pokazal :/
Jeśli rodzina jest płatnym użytkownikiem strony to mają dostęp do Twoich danych, czyli maila, podejtrzewam ze Ty jak większość operek nie płacisz za tą strone bo szkoda kasy więc możesz sie kontaktować tylko z rodzinami które płacą za użytkowanie.

»

Pomoc językowa