Au Pair na miesiac od okolo 10 czerwca-Angli

Temat przeniesiony do archwium.
Hej. Szukam uczciwej, sympatycznej dziewczyny ktora zastapilaby mnie na miesiac jako au pair. Praca w Angli, opieka nad dwojka grzecznych dzieci. 70 funtow na tydzien. Rodzina francuska-przesympatyczna.

Potrzebna au pairka od okolo 10 czerwca do okolo 17 czerwca.

Prosze o zgloszenie na maila: [email] lub [gg]
Mala pomylka: Au Pair potrzebna od okolo10 czerwca do okolo 17 lipca :)
bym sie wybrala ale na taki krótki termin to chyba nie warto
jak to nie warto? koszty wyjazdu ci sie zwroca, a cos przezyjesz, zobaczysz... lepsze to niz w domu siedziec
Napisz w jakim miescie. Bo ja i tak cale wakacje spedzam w Anglii wiec moge cie zastapic na ten miesiac.
E-mail: [email]
Masz już kogoś?? w jakiej części Anglii to jest dla mnie istotne??? I tak sie wybieram może nawet na miesiąc by mi to pasowało.....
We are looking for aupairs to work in Holland for our dutch and international families.

Our service is free to aupairs. We offer free advice and consultancy to you as well as help with contracts, documents, insurance and roosters.

You can register and create your own profile online at www.lighthouseaupairs.com

If you have any friends who are looking for aupair jobs, please forward our address to them.

In the meantime, if you have any questions, you can mail us at [email] or via msn: [email]

Kind regards
Moriam
I really like the part about offering free help with roosters! COOL
poor roosters!
cześć:) czy to jeszcze aktualne? pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa