Co oznacza "au pair couple"??

Temat przeniesiony do archwium.
Na stronie www.greataupair.com jest czasem zaznaczone ze rodzina akceptuje "au pair couple". Czy ja dobrze rozumiem, ze to oznacza ze rodzina zgadza sie na dwie dziewczyny??? Jak niby to wogóle wygląda, że te dwie dziewczyny jednocześnie pracują dla jednej rodziny? Troche nie moge sobie tego wyobrazić jak miałoby to wyglądać. Jak ktoś coś wie na ten temat prosze o info.dzięki
wg mnie - to szukaja dziewczyny i chlopaka - (jako 'couple')
Chłopak może robić za kierowce, laska za kurę domową
cos takiego mialam na mysli - i dlatego trzeba dokladnie sprawdzic wymagane obowiazki takiej pracy
Ja i moj chlopak jestesmy jako au-pair couple, szczgoly w poscie "prawda o au-pair" powiem ogolnie ze jest super:)
A mogłabym dostać od Ciebie więcej informacji w jaki sposób załatwiłaś to wszstko?? Mam podobną sytuację bo chciałąbym wyjechać w tym roku z moim chłopakiem do pracy, jednak przez matury, późne wyniki i rekrutację możemy wyjechać dopiero pod koniec lipca lub na początku sierpnia a zostać do końca września bo od pażdzienika zaczynamy studia. Jeśli byłaby jakakolwiek możliwośc zaatwienia takiej pracy to prosiłabym o kontakt. na maila [email] Nie musi to być au pair couple. Ważne żebyśmy mieszkali razem a możemy zajmować się czymś zupenie innym. Oboje mamy prawo jazdy. Dzięki i pzodrawiam!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa