Londyn

Temat przeniesiony do archwium.
hej, jestem au pair, i w nastepnym tygodniu bede w Londynie, wiec chcialabym skorzystac z okazji i zwiedzic to miasto, jednak poszukuje towarzystwa bo jednak samemu to nie to samo co z kims :) Prosze o wiadomosci od innych au pair ktore chetnie spotkalaby sie ze mna w Londynie na jakiejs kawce :) i Pomogly w organizacji trasy zwiedzania ;)
napisz do mnie jak chcesz [email] Ja jestem w Romford 30 km od Londynu ale tak samo jak Ty chcialabym zwiedzic to miasto:)
Calkiem niedawno zwiedzalam i powiem ze naprawde warto, tylko jesli bedziesz w tych oklicach dluzej, to moze odluz ta wizyte na wrzesien ... bo teraz turysci turysci i jeszcze raz full turystow. Wszystkie atrakcje sa zablokowane przez tlumy i bedziesz musiala dlugo czekac aby sie dostac np. do muzeum czy tez London Eye. Tak czy inaczej powodzenia i udanej wycieczki zycze.
No witam, ja takze jestem au-pair i chetnie bym zwiedzila Londyn, a takze kogos nowego poznala, bo czasami tu nudno :( A tak pozatym to w jakiej czesci Londynu jestes ? Jezeli masz ochote to napisz [email] pozdrawiam
Niestety bede w Londynie jedynie przez ok 2 tygodnie, wiec nie unikne turystow w tym okresie, ale mimo wszystko zalezy mi na tym zeby zobaczyc to miasto, slyszalam ze jest niesamowite, mam nadzieje ze bede miala oakzje sie o tym przekonac. Dzieki dziewczyny za swoje adresy mailowe, juz wam maile wyslalam. Czekam na odpowiedzi.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe