dobre biuro z bydgoszczy

Temat przeniesiony do archwium.
witajcie:)

chciałabym byc aupair. czy zna ktos dobre biuro z bydgoszczy ktore organizuje wyjazdy tego typu do anglii.

pozdrawiam,
anka
Hej.
Nie wiem ile jest biur w bydgoszczy... ja wyjezdzalam przez biuro turystyczne Tandem. Pani ktora zalatwiala moje sprawy byla bardzo pomocna. Mam o cos zal ale to nie bylam wina biura tylko rodziny w ktorej sie znalazlam. To biuro wspolpracuje z bardzo rzetelna agencja tu na miejscu o czym sie przekonalam... Kiedy zdecydowalam sie na zmiane rodziny bo sytuacje mialam okropna to 6 dni zajelo im znalezienie rodziny wlacznie z moja przeprowadzka. I jestem tu naprawde zadowolona.
A słyszałas może cos o biurze "Ośrodek pozaszkolnej nauki języków obcych usług lingwistycznych i wydawniczych z bydgoszczy"???

poz:)
Nie, nie slyszalam. Ja nie jestem z Bydgoszczy, wiec to miasto jest dla mnie obce i jedyne o czym slyszalam to ten 'Tandem'. Polecila mi je kolezanka.
Witam ja na twoim miejscu trzymałbym sie zdala od tego biura , byłem 2 razy w Anglii z tego biura ( szkoda kasy i czasu -zdzieraja za pośrednictwo a praca ktorą obiecuja na swojej stronie jest zupełnie inna lub wg. jej niema, bada naciagaczy)naprawde niewarto jechac !!!Pozdrawiam i życze powodzenia
Hej!!!
nie wiem od kiedy chcialabys zaczac i gdzie dokladnie...
ja jestem au pair w poludniowo-zach. czesci anglii i odchodze od rodzinki po poltora roku. chce pomoc im w znalezieniu zasepczyni.
poszukuja au pair od poczatku grudnia..
ja do nich przyjechalam za posrednictwem angielskiej agencji, nie zalowalam..
jesli jestes zainteresowana to prosze podaj sojego maila i pytania, a ja odpowiem..
pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia