wypracowanko do wyboru 3 tezy, 150-180 słów.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Mam 3 tezy do wyboru:
1. Goverments have a duty to look after people who are sick or unemployed.
2. You can't measure success by money.
3. Instead of always buying new things, people should mend or exchange their possessions.

Zgadzam się czy nie zgadzam, odpowiedź uzasadnić w 150-180 słowach
edytowany przez anikka04: 11 maj 2015
czy nie rozumiesz polecenia po polsku?

W skrócie: masz napisać wypracowanie.
jak napiszesz, możesz wkleić, być może ktoś sprawdzi.

nie trac czasu na argumenty typu 'forum jest od tego, żeby pomagać, jak nie chcesz pomóc, to się nie wtrącaj'.
Chcę pomóc, ale to niestety wymaga Twojej samodzielniej pracy. Nieprzyzwyczajony? Zmykaj.
Cytat: mg
czy nie rozumiesz polecenia po polsku?
Nieprzyzwyczajony? Zmykaj.

@mg
Przeciez dobrze wiesz, ze dla niektorych, to 'polecenie' znaczy - musze kogos poszukac zeby to za mnie zrobil.... ale nie tutaj...tutaj znamy te sztuczki i na nas nie dzialaja.....
Chyba źle trafiłam z tym forum. No cóż.

Mój problem z tym 'poleceniem' polegał na braku zdania na te 3 tematy. nie wiedziałam jakie argumenty przedstawić, bo nie bardzo rozumiałam te tezy.
Myślałam, że uzyskam pomoc w znalezieniu argumentów do choć jednego tematu na tym forum. No cóż.

Za waszą 'radą' zamykam ten temat i spadam stąd.

Dziękuję za zbędną krytykę.
@anikka
jak można mieć własną opinię i nie mieć wspierających ją argumentów ?
no właśnie nie mam własnej opinii na temat tych tez.
Cytat: anikka04
Mój problem z tym 'poleceniem' polegał na braku zdania na te 3 tematy. nie wiedziałam jakie argumenty przedstawić, bo nie bardzo rozumiałam te tezy.
Myślałam, że uzyskam pomoc w znalezieniu argumentów do choć jednego tematu na tym forum.
Dziękuję za zbędną krytykę.

ach, to dlatego podalas, ile ma byc slow w wypracowaniu?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka