Cytat: big.f00t
Co mnie interesuje to to skad bierze sie wasza nienawisc w moja strone
Osobiście:
Jestem osobą o której ludzie mówią, że nie wyobrażają sobie mnie złego, ale Twoja arogancja i przekonanie o swojej genialności które zwykle, i w Twoim przypadku, są odzwierciedleniem ignorancji wraz z poczuciem bezsilności jaka towarzyszy mi przy jakiejkolwiek próbie merytorycznej dyskusji (jaką inni czasami podejmują z Tobą), z brakiem u Ciebie zdolności do samokrytyki i pokory czy skromności wyzwala u mnie złość. Masz też skłonność do wyolbrzymiania dlatego zaznaczam, że nie chodzi o nienawiść ale tylko o antypatię czy awersję.
Obiektywnie:
Arogancja, nieprzyjmowanie krytyki, nieposzanowanie zasad panujących na forum, kłótliwość, szkodzenie forum poprzez udzielanie błędnych wyjaśnień i odpowiedzi wynikające z niedostatecznej znajomości angielskiego, wybiórczość w wyborze argumentów.
A dlaczego pojawiają się argumenty ad personam? Od samego początku próbowano z Tobą rozmawiać czy dawać Ci do zrozumienia że masz braki w angielskim, ale to jest bezcelowe ponieważ źródło problemu tkwi z Twojej osobowości.
Moim zdaniem potrzebujesz pomocy psychologicznej i nie piszę tego by Cię obrazić. Nie jestem psychologiem ale daje się zauważyć u Ciebie jakieś zaburzenie co próbowałem dać Ci do zrozumienia kilka razy.
Tak w ogóle to z ciekawości byłem na trzech sesjach psychoterapii ale musiałem się przeprowadzić i przerwałem. Poza tym bardzo drogie jest ono dla nie będących ‘z potrzebie’ :) Dla potrzebujących sesje pewnie są refundowane albo darmowe, nie wiem dokładnie. Super doświadczenie i polecam każdemu. Ja na pewno kiedyś się zdecyduję :)