krotki tekst do tłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Jeśli chcecie,to przetłumaczcie mi ten tekst.Zależy mi na czasie. Thanks.

-Na zdjęciu znajduje się kobieta.Jest elegancko ubrana.Ma kręcone włosy.Ma marynarkę w szaro-białe paski.Na szyi ma srebrny naszyjnik.Trzyma torebkę, w której coś szuka.
Ma bluzkę z duzym dekoltem.Na marynarce jest przypięta broszka.
Wygada,jakby czegoś nie mogła znaleźć..Na twarzy nie widać uśmiechu.Jej strój sprawia,że wygląda jak modelka
In the picture there is a woman. She has got curly hair. She is dressed in elegant way. She is wearing a jacket with grey and white stripes, a blouse with low neckline and silver necklace. On the jacket there is a brooche. She looks as though she is a model. She is looking for something in her bag and seems can't find it. On her face there in no smile.

Powinno być OK. Troche poprzestawiałam kolejność dla lepszego porządku.
>She looks as though she is a model.

She looks as though she WAS a model.
racja, zgapiłam...;)
jeszcze znalazlam te malenkie bledy:
She is dressed in 'AN' elegant way.
She is looking for something in her bag and 'seems can't' IT SEEMS THAT SHE CAN'T find it.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie