Proszę o szybkie przetłumaczenie!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

61-74 z 74
| następna
mam prawo tak jak i Terri i inni napisac swoje zdanie.
Ciekawe, ze popieracie gdy Terri obraza innych, a ja, gdy odpieram ten atak i napisze ze to nie w porzadku - to jestem tym najbardziej zmieszanym z blotem przez wszystkich. Sa jednak osoby jak widac, ktore podzielaja moje zdanie.
Strike me blind if what you said it's not true Mex.:) CPE is breathing down me neck , I can feel it, damn true, getting my s**t together to work ... :)
ooops...forgot to delete the "a"
Z innymi sie sprzecza, ale nawet nie podziekuje za moja prace!!!

Haruuumph.
Siunia I love you !! :)
terri miesza z blotem leni - przyjnajmniej ma dobre intencje. Ty najpierw odwalasz robote za leni, tzn, dajesz sie sfrajerowac, a potem jeszcze sie odszczekujesz, gdy ktos Ci tlumaczy, ze nie nalezy tak robic. jezeli nie chcesz sie przejmowac bzdurami z jakiegos forum, po prostu przestan nas czytac. Bedzie Cie lepiej psychicznie.
I to samo w wasza strone, nie pasuje to nie komentujcie tego co robie.
to nie jest 'to samo' - jezeli komentujesz, to jestes komentowany; kazdy moze wpisac komentarz. jezeli nie chcesz komentarzy, znikaj z forum.
Bo to twoje forum? Juz znikam!
No cóż. Łatwo wyrywać słowa z kontekstu nie próbując zrozumieć głębszego sensu zdania. Agresja też przepływa przez Twoje - przepraszam Pana słowa. Nie jestem polonistą i tak jak wszyscy i Ty również robię błędy w każdej sferze życia. Jak napisałem; nie ma ludzi bezbłędnych. Nie zamierzałem obrażać tu Terri (szanuje ludzi) - raczej chciałem jej zwrócić uwagę na sposób jej wypowiedzi. To, że ktoś urodził się w Anglii niczego nie zmienia. Nie oceniam jej języka angielskiego bo jak napisałem nie jestem żadnym filologiem. Oceniam jej zachowanie i patrzenie na wszystko z góry. Słowa wyrwane z kontekstu i odczytane bez zrozumienia: "zaściankowa małomiasteczkowoć" - wiesz jestem ze wsi i nie wstydzę się tego. Określenia tego użyłem świadomie co nie oznacza, że uważam ludzi z małych miast lub ze wsi za gorszych. Wprost przeciwnie. Tacy ludzie by osiągnąć coś w życiu muszą więcej czasu poświęcić na naukę bo niestety jest coś takiego jak "nierówny start". Nie! Nie popieram odrabiania prac domowych! Ale jak sam zauważyłeś, komentarze Terri są agresywne i moje uwagi były skierowane tylko w tę stronę - stronę jej agresywnego podchodzenia do sprawy. Uwaga dla Pana: Proszę czytać tekst ze zrozumieniem. Analfabetyzm wtórny dotyka 70% każdego społeczeństwa. Miłego dnia
Nie pisz jeśli jesteś pod wpływem alkoHolu... szczególnie o ludziach, których nie znasz... bo w Twoich zdaniach brak sensu.
Dobra, fluwius - z całym szacunkiem dla ciebie: idź stąd... Zalogowałeś się na forum tylko po to żeby się kłócić. To nie Ty zostałeś tutaj obrażony, a teraz najeżdżasz na osoby których pomoc większość użytkowników forum bardzo ceni... Ale Ty tego nie wiesz, bo prawdopodobnie nie przeczytałeś wielu innych wątków...

Fakt, czasem komentarze są tu trochę ostre, ale normalni ludzie raczej potrafią się od nich zdystansować...
"Prawdopodobnie nie rozumiesz specyfiki tego formu. osoby, denerwują terri, mnie i kilkoro innych tutejszych zgredów, to ci, którzy oczekują, że ktoś za nich odrobi pracę domową. Ponieważ najwięcej pomagają tu nauczyciele, nauczyciele tak mają, że chcą zmusić uczniów do wysiłku. 'zro sam(a) a my sprawdzimy' - takie slowa można zobaczyc w wielu watkach, ale Pan pewnie ich nie widzi, bo nie chce.
Napiszę jeszcze inaczej: gdyby na forum publicystów istniał dfział 'bez wkładu własnego', pojawiałyby się w nim prośby typu "napisz mi artykuł'. Jak by Pan na nie reagował? Nie odpowiadał lub 'pomagał'?"

Całkowicie się z tym zgadzam i chylę czoła inteligencji...
Temat przeniesiony do archwium.
61-74 z 74
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie