dialogi...;/

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mam do napisania 2 dialogi na policji: jeden ze ukradli ci rower, drugi o kradziezy portfela. w kazdym musi byc kto, jak gdzie.
napisz
to pomoz
Pomoge.
to fajnie. czekam;))
:D
napisz, to pomoge sprawdzic, jasne?
no nie wiem...;/
nikt nie bedzie cie wyreczal i za ciebie tego nie napisze.
w sumie to prośba jest w dziale "brak wkładu własnego"
to taka zmyłka ze strony twórcy witryny.
Jaka zmyłka? Po to jest ten dział właśnie, żebyście tutaj nie wyskakiwali z tymi tekstami w stylu: "ja ci pomogę jak sam napiszesz". Jak nie chcecie pomóc to nie piszcie nic.
a skąd Ty wiesz, po co jest ten dział? Nazwy mylą.
dobra nie kloccie sie, nie chcecie to nie piszcie!!
J: Good morning
P: Good morning. How can I help you?
J: I would like to report the theft. Someone stole my wallet. It happened in the shop Tesco. In wallet I had important documents and credit cards and 500$. Probably I had to leave my wallet at the checkout and after someone took him.
P: Ok. We will help you. Don’t worry.

Poprawcie jeszcze ktoś błędy.
Dział brak wkładu własnego, czyli podajemy gotowe rozwiązania!! Nie rozumiem dlaczego niektórzy bezsensu nabijają sobie posty zrób sobie sam, naucz się itp, zamiast po prostu pomóż(zrobić zadanie całe).
dzieki;)
>Dział brak wkładu własnego, czyli podajemy gotowe rozwiązania!!

Nie\, to jest pułapka na leni i cwaniaków, którzy szukają frajerów takich jak Ty. Zawsze się zastanawiam, dlaczego tacy ludzie muszą prosić obcych ludzi w internecie o odrobienie pracy domowej. Pewnie nie mają dobrych kumpli, którzy mogą coś takiego z anich zrobić.
W tym, co napisałeś, są błędy, ale nikt poważny z tego forum nie będzie tego poprawiał, bo nie odrabiamy pracy domowej za leni i cwaniaków.
haha skonczylas/les?
Wyjaśnię Ci dlaczego to niektórzy robią. Bo chcą sprawdzić siebie, czy potrafią takie coś napisać. Może będę miał podobny dialog na maturze albo w szkole pani da takie zadanie, więc będę miał co pisać. Może to egoistycznie zabrzmi ale pisząc za kogoś ćwiczymy siebie:D. Może są błędy ale po to jest forum, żeby ktoś lepszy ode mnie to poprawił, a jak mógłbym zobaczyć gdzie je popełniłem i wyciągnąć z tego wnioski.
>Może są błędy ale po to jest forum, żeby ktoś lepszy ode mnie to
>poprawił, a jak mógłbym zobaczyć gdzie je popełniłem i wyciągnąć z
>tego wnioski.

Jeśli chcesz siebie sprawdzić to pisz swoje wypracowania, zakładaj tematy i dawaj do sprawdzenia. Na tym FORUM było już kilka takich osób, które w ten sposób się uczyły. Pamiętam kogoś o nicku: Uczeń Szuka Mistrza (chyba tak to brzmiało). Pisał różne rzeczy. Czasem dość dowcipne. Zawsze znalazł się ktoś, kto mu to poprawiał.
Odrabianie pracy domowej za innych nie jest sprawdzeniem siebie.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia