odpowiedzi listening A

Temat przeniesiony do archwium.
31-33 z 33
| następna
W 2 i 4 zadaniu mimo, że wczesniej zajrzałam na forum, miałam problemy z decyzją. Np. Czy w tekście4 o tej jazzwoman i kawałku na koncert bardziej istotne było various of themes incorporated czy coś tam że będzie imrowizować w trakcie? nNajpierw zaznaczyłam improwizacje ale zmieniłam na to drugie. Chyba żle:/
Albo co daje jej teaching?A granie w zespołach: demand on it or is chalenging??
Part 4 z kolei Osoba 2 czemu zainteresowała sie visualities? her ability to psychological tests czy dislike group activieties czy coś w tym sensie(tam było chyba ze ona słabo wypadala w tych testach psychologicznych i ze w nic nie lubila grac)
Też pytania o tenisistke dwuznaczne były. tenis stretch her mentally czy calms her minds?? Mi sie wydawało ze bardziej calms minds, ale wiekszość ma ta pierwsza odpowiedź wiec tez juz nie wiem. No i na koniec co daje tenisistce gra? co prawda powiedziala ze nie lubi rywalizacji ale daje jej tenis mozliwosc rozwijania zdolnosci rywalizacji z sama soba, więc a)encourages her competitive spirit czy make her more concern??? Czesto tak mam, że w zasadzie wszystko rozumiem ale nie wiem która odpowieź wybrać. Pozdrawiam i powodzenia w środe:)
taak, ale chcialabym ci powiedziec, ze zaznaczylam ze nie jestem pewna, i nikt nie musi sie nimi sugerowac co wg. ciebie jeszcze jest zle? Wez po uwage ze mialam listening jako pierwsza, bez zadnych odpowiedzi i sugestii, wiem ze latwiej wylapac bledy jak ma sie przynajmniej jakis punkt odniesienia! ale ciesze sie ze komus moje odpowiedzi pomogly! pozdrowienia i powodzenia w srode!!
gosia wawa!!!!Super ze napisałaś te odpowiedzi!!!! Bardzo wszystkim pomogły!!!! Mi również !!!! A te uwagi są natury ogólnej. Po prostu zastanawiam sie, czy jak zwykle cos zrozumiałam tylko po swojemu i błędnie czy któs też miał watpliwości. Jeszcze raz baaaardzo Ci dziękuję w imieniu zdajacych później i pozdrawiam.
31-33 z 33
| następna

»

Pomoc językowa