słuchajcie:)
Po pierwsze jak wam poszło?? Mam nadzieje, że lepiej niż mnie - UOE był straszszny:((( a miodowy ptaszek....grrr:/ co do writingu pierwsza czesc w miare spoko....ale 2,.... wybralam reporte, bo temat najbardziej mi przypasowal...ale co do formy....czy reguly reportu sa bardzo sztywne??? bo to chyba zalezy od jego tematu, nie? tutaj przeciez pisalam do przyjaciela wiec nie musial byc mega oficjalny... no i w sumie nie mialam nikogo do niczego naklaniac, a raczej opowiadac...wiec co bylo wazne??? naglowki, jasnosc, zwiezlosc i przekazanie konkretnych informacji...co jeszcze??? nie wiem, mam mieszane uczucia...
Poza tym juz sama nie pamietam jak bylo z tymi kodami:( Bo wiem ze przy UOE 3eba bylo pisac nazwisko, nr centru i nr kandydata nie tylko na answer sheet, ale jeszcze na kartce z pytaniami... a przy readingu? nie pamietam zebym cos pisala na kartce z pyt i boje sie ze cos przeoczylam i mnie zdyskwalifikuja.....:?//////////;((((
a w ogole, kto pisal w Gdansku??? Nie moglam z tego faceta..."pencil....yes, yes, yes....pen-no, no,no.....do NOT leave your seats..." bekowy byl:):)
Dzielcie sie wrazeniami:P jakby nie poszlo, dobrze, ze jusz PO:) wakaaacje....(a w grudniu poprawwwwka.....tfu - odpukać:P)