Statement of results

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! mam 2 pytanka. pierwsze: czy ktos juz moze dostal swoje Statement of results?? drugie: czy ktos ma jakies informacje na temat progow tegorocznych? tzn, ile procent na jaka ocene?
Ja już dostałem, a progi są co roku takie same.
a z jakiego jestes miasta?

a co do progow to podobno moga sie troche przesuwac w zaleznosci od trudnosci egzaminu...
Takie same to znaczy jakie??????
helou!
orientuje się ktoś może, kiedy można się zgłaszać do szkół językowych po nasze stejtments? i jak to jest z certyfikatami? co, gdzie, jak, kiedy?

a odnośnie progów - też mnie to ciekawi, jakie były w tym roku
dla ludzi nie w temacie - zawsze są około 60% na C, 75% na B i 80% na A
prosze opiszcie szczegołowo ten statement chodzi mi o opis ocen co one znaczą, Pozdr
ja dostałam dzisiaj statement of results i napisali, ze dyplomy można odebrać dopiero od 24 pazdziernika... zdałam na C i widze po tym wykresie, ze najgorzej poszedł mi Englisg in use a najlepiej speaking i listening... pozdro a i jestem z Wawy
passing grades grade A 80% and above B 75% to 79% C 60% to 74%
falling grades D 55% to 59% E 54% and below i napisali, ze CAE is a general proficiency examination at level C1 in the council of europe common european framework. It is at level 2 in the UK National Qualifications Framework
ja tez wczoraj dostalam statement of results. chcialabym jednak zobaczyc dokladnie ile procent dostalam z kazdej czesci i mam nadzieje ze moze na certyfikacie bedzie to jakos wyszczegolnione, choc nie jestem pewna.
a tez jestes z Warszawy?

a co do procentow to z tego co sie orientuje to wlasnie chyba niestety nigdzie nie bedzie podane ile sie procent zdobylo, szkoda...

a ja na swoje Statement of results czekam i czekam i sie doczekac nie moge :P
napiszcie troche dokladniej co jest na statements of results: mozna sie jako tako zorientowac co jak poszlo?
nie. nie jestem z wawy. zdawalam w katowicach. moje statement of results wyraznie wskazuje ze poszlo mi dobrze, czy tez nawet bardzo dobrze, ale jednak wolalabym wiedziec dokladniej :) to chyba jest ten negatyw takich egzaminow, ja zawsze chcialabym dokladnie widziec gdzie i jaki blad zrobilam itd. :)
pozdrawiam
hej. owszem mozna sie zorientowac, bo jest zaznaczone jak ci jaka czesc poszla. nie w procentach, ale np. okreslone jest to nastepujaco:

exceptional
borderline
weak

na moim co prawda wydrukowane jest troche krzywo, wiec nie jestem pewna czy wszystko mam do 1 kategorii czy 2 ktore sa troszke nizej juz do 'good' bo sa jednak nad 'good' lol ;) ale ... ;)
thanks. wyglada na to ze te okreslenia odpowiadaja ocenom: borderline to musi byc 60% czyli C, good to B itd.
no wlasnie nie. jest tam tez zaznaczone, ze te okreslenia poziomu na jaki dana czesc sie napisalo, nie sa porownywalne ze skala ocen. pewnie dlatego, ze poszczegolnych czesci nie mozna nie zdac. teoretycznie moglbys 1 z czesci napisac (czy w przyp. speakingu odpowiedziec) na 10% i nie zmienia to faktu, ze jesli sumarycznie jestes w odp. granicy p-ktow to zdales caly egzam.
swoja droga ta ich tajemniczosc jest denerwujaca. dobre i to co jest, wazne ze do przodu.
jasne. tak na prawde istotne jest tylko to czy sie zdalo czy nie, plus na jaka ocene, reszta teoretycznie nie powinna nikogo obchodzic, szkoda ze jednak sa tacy, ktorzy woleliby znac dokladny rozklad punktacji ;) ale ci ciekawi zazwyczaj maja trudniej ;) hehe
ja dostalam SOR dzisiaj, i najgorzej z writingiem...... poniezej boarding line ;p no ale juz tam, ogólnie na C :D a reading najlepiej, no no :D
moge odebrac certyfikat od 17 .10 ;p
pozdrufka
Ja też wreszcie dostałam swój upragniony SoR i.. ogromne rozczarowanie. Jak oni mogą przysyłac takie niewiadomo co. Czy to naprawdę byłby taki duży problem wpisać te procenty z poszczególnych części zamiast tych śmiesznych tabelek? Mi najlepiej poszedł listening - środek najwyższego paska exceptional. Potem reading, writing i use of english na środku między exceptional i good. najgorzej speaking (co nie było zaskoczeniem) na środku między good i borderline. Ocena oczywiście B, ale chciałabym wiedzieć ile procent. Jak sądzicie blizej 75% czy bliżej 79%?
ja tez mam B i porownujac twoj " opis polozenia na paskach" wraz z moimi wynikami, musze stwierdzic ze moje leza raczej nizej od twoich, wiec wnioskuje z tego ze masz raczej blizej 79 % a ja blizej 75 % ;P
a szkoda, bo myslalam ze jeszcze troszke i bym miala A ;P
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę