Wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
Hej, ma już ktos wyniki z grudniowego CAE? Nie mogę się doczekać! A wy? Jak się czujecie?
Jeszcze nie,ale czekam cierpliwie(to może potrwać do 9 tygodni;za taką kasę mogliby się pospieszyć)....
wiem ze wyniki maja wysylac 6 lutego
a moze wiesz kiedy beda wysylac wyniki fce ??
Hej,ja wcale nie czekam na te wyniki!Mm wrazenie ,ze nie beda dobre i co wtedy??!!Teraz zajeta jestem egzaminami na studiach o tym nie mysle!
ja już też po prostu nie mogę... ale chyba w drugim tyg. lutego ( a więc za niewiele ponad tydzień) przyjdą! ale jak nei będą takie jak bym chciała to co wtedy... hmmmm nie wiem, pewnie się będę bała kopertę otworzyć... nio zobaczymy:)
pozdrawiam wszystkich oczekujących:)
dostaniemy pewno na Walentynki ;-)
ciekawe jak to będzie....
też mi się wydaje, że dostaniemy wyniki w drugim tygodniu lutego. No i ja też pewnie będę się bał koperty otworzyć :) A najlepszy jest moment jak otwierasz skrzynkę a tu koperta zaadresowana przez samego siebie :D heh :) oj serce wtedy zaczyna walić....... :/
Ja też sie strasznie boję, nie poszło mi chyba najlepiej...
Ehh, tyle czasu na wyniki, dzisiaj 6 o której chodzi ten gBupi listonosz??? Mam nadzieje ze sie chlop pospieszy. Wydaje mi sie ze zdalem, w czerwcu robilem FCE zdalem na B a grudniowy CAE przedstawial soba dla mnie ten sam poziom trudnosci, wiec jestem dobrej mysli, no ale wyniki to juz bym chcial znac.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe