Vince "ADVANCED LANGUAGE PRACTICE"-warto?

Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna
wordbuilder
ja jej nie lubię, ale nie dlatego, że jest niedobra ale samo wzięcie do ręki wywołuje u mnie reakcję alergiczną. używaliśmy jej przez cały pierwszy rok i po prostu mam jej dość :P
klhln
czesc. ja mam ksiazke ENGLISH GRAMMAR IN USE. jest bardzo dobra....ploecam
hej .. jesli ktos ma książke, Advanced language practise prosze o klucz do zadania 11a, 11b grammar:articles.
Bardzo dziekuje.......
mam dwie edycje tego podrecznika, ale w obu wypadkach nie ma tam zad. nr 11 :?
A ja mam trochę inne pytanie.Mam wydanie Advance Language Practice z 94 roku,jakie sa zmianny w ksiazce w porownaniu z ostatnim wydaniem,czy warto je kupić ?
Książka jest robiona pod CAE i CPE, a od 94 roku zaszly pewne zmiany w tych egzaminach. Ja bym jednak zostal przy starej wersji (zmiany nie beda az tak duze) i ew dokupil drugi podrecznik
Ja mam takie pytanie czy ta książka może być używana do samodzielnej nauki przez osobę, która ma wiedzą gramatyczną na poziomie FCE, ale wyższej praktycznie w ogóle.

Czyli czy może być stosowana do uczenia pod CAE, gdy nie uczyłem się jeszcze na tym poziomie niczego
Advanced Language Practice Vince'a jest wg mnie najlepszą książką do use of english na CAE, może i na CPE bo to też ten poziom. Ja mam najnowsze wydanie, ze zmianami dopasowanymi do nowego UoE, np. z trios. Jest tam tez fajna płyta z ćwiczeniami i testami.
Gdybym tylko miała więcej czasu na naukę i przerobiła tę książkę dokładniej na pewno lepiej by mi poszło na CAE.
A co polecacie po skończeniu obydwu części FCE Use of English. Nie mam problemów już z testami FCE i chciałbym przejść do czegoś wyżej. Myślicie że Vince będzie w porządku czy za wysokie progi?
Pozdrawiam
moim zdaniem bez problemu dasz radę z Vincem. Mozesz też spróbować CPE Use of English, mimo tytułu, nie ma dwupoziomowej przepaści między FCE Use Of English, choć oczywiście jest juz trudniejsza.
W takim razie zaczne od Vince'a. A później spróbuje CPE . Dzięki za odpowiedź :)
Temat przeniesiony do archwium.
31-43 z 43
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa