Wyniki CAE

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, dostałem wyniki z CAE i wyszło mi 58%, część ustna z której wydawało mi się że wypadłem najlepiej została oceniona bardzo nisko i wydaje mi się to niemożliwe. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją i czy możliwa jest pomyłka? Z góry dzięki za odpowiedź.
Przykro mi, mało Ci zabrakło:(
Co do wyniku niezgodnego z Twoimi przypuszczeniami, kiedyś szukałam tu w historii i znalazłam kilka wpisów gdzie ludzie byli pewni że speaking poszedł im dobrze a dostali słabą ocenę... Ale nie da sie tego sprawdzić, to nie jest nagrywane etc.

Ja szczęśliwie zdałam, C, zabrakło niewiele do B. Bardzo się cieszę, bo obawiałam się, że nie zdam przez speaking i writing. No i faktycznie speaking najsłabiej, choć zdałam tę część. Reszta lepiej a listening blisko exceptional:) Jezu, jaka jestem szczęśliwa:))
Ja też zdałam 70% C i jestem megaszczęśliwa. ALe to było moje drugie podejście. W poprzednim 52 % i nieszczęsne E. Ale z tego co pamiętam to słusznie mnie ocenili, nawaliłam wtedy, a teraz było o niebo lepiej.
Wszystkim gratuluje, a Ty ms sie nie przejmuj. Nastepnym razem bedzie lepiej.Ja podchodzilam teraz 2 raz i poki co nie wiem jaki rezultat. Zarejestrowalam sie, podalam haslo, wszystko ok... tyle ze wyskakuje mi komunikat - The account has not been activated. Czy ktos z was spotkal sie z podobnym problemem?
hej! ja tez nie moge sprawdzic swoich wynikow. Jestem za granica i nie mam mozliwosci skontaktowania sie bezposrednio z centrum. Co mamy teraz zrobic Rodnarine?
Ja wybralam sie do British Council, w ktorym zdawalam. Wydrukowali mi wyniki, ale na strone ze swojego konta nadal nie moge sie zalogowac. Gadzeta, moze sproboj droga mailowa. Pozostaje jeszcze proba telefoniczna.
Pozdrowionka
Hej wszystkim, przede wszystkim gratuluje tym co zaliczyli i wspolczuje tym co mieli mniej szczescia. Ja do samego momentu wynikow bylam pewna, ze nie zdalam a okazalo sie,ze zdalam na B! Jestem bardzo szczesliwa. Use of English i listening-exeptional, speaking i writing -good najslabiej reading-pomiedzy good.i borderline, ale faktem jest, ze reading byl bardzo trudny. Teraz nic tylko brac sie do roboty i sprobowac sil w proficiency, ja daje sobie dwa lata. A wy planujecie zdawac ten certyfikat?
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę