przykładowe writingi

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 74
poprzednia |
Czy wiecie, czy gdzies w necie jest strona z przykładowymi writingami? Najlepiej ocenionymi tak jak na egzaminie CAE :) Nie wiem bowiem jak powininen wyglądać poprawnie napisany leaflet, reference lub competition entry
Mam w pdf książki, które zawierają reports z CAE z przykładowymi writingami - ale tam są nie tylko te doskonałe, ale i z błędami (te oczywiście zostają tam wytknięte), więc: instrukcje jak pisać i jak nie pisać. Inne wzorce na pewno znajdziesz w wielu coursebookach. Mam oczywiście też własne, wysoko ocenione na kursie, ale niestety w formie papierowej...
Jeżeli coś by Cię interesowało, podaj mail.
Pozdrawiam.
www.flo-joe.co.uk

tam jest sporo writingow, ludzie pisza i ktos to ocenia
Do CAE.posiadaczki

Mogłabyś mi wysłać To co masz? Szczególnie Twoje prace. Moj mail to [email]
wielka prosba -wyslij mi prosze te writingi [email]
Czy ja również mogę prosić na majla te writingi? Dzięki

Mój e-mail: [email]
Czy ja tez mogłabym prosić? mój mejl [email] góry dzieki:)
ja tez bardzo, bardzo, bardzo, bardzo prosze:)))
moj mail: [email]
jesli mozna to również bardzo bym prosił:) kazdego z osobna z wyżej wymienionychrn [email]
Jeśli ktoś ma te writingi to proszę BARDZO przesłać
[email]
Witam serdecznie! czy moglabys mi rowniez przeslac te przykladowe wypracowania? bylabym Ci bardzo wdzieczna.Dziekuje i pozdrawiam
Witam serdecznie! czy moglabys mi rowniez przeslac te przykladowe wypracowania? bylabym Ci bardzo wdzieczna.Dziekuje i pozdrawiam
no to i ja bardzo poprosze o writingi:)z gory wielkie dzieki.
[email]
Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś też wysłał mi coś nie coś na moją skrzynkę : [email]
Do posiadaczki Magicznego Certyfikatu:rnJeśli mozna też chciałabym dostać tę ksiązkę, moj mail [email]
A czy ja też mogę o to prosić?? Strasznie sie bojętego egzaminu a writting w FCE najgorzej mi poszedł(dostałam C) i nie wiem czy w ogóle opwinnam pisac te CAE. Boję sie strasznie!:(
witam!

wprawdzie to nie ja pisałam wyżej, ale również byłabym bardzo zainteresowana tym co opisałas :)
jeśli istnieje taka możliwość to wyślij mi proszę materiały na maila: [email]

pozdrawiam i z góry dziękuję
żorżi
I ja też poprosze o pdf tych książek: [email]
Cześć, ja również byłabym zainteresowana tymi materiałami w pdf. Bardzo bym prosiła o przesłanie, mój mail: [email] Z góry dziękuję i pozdrawiam
Czy ja równiez moge Cie prosic o przesłanie mi tych writingów o których wspominałas kiedyś? Bardzo proszę, przeslij mi je na mój adres mailowy: [email]
Z góry Ci bardzo dziękuje i serdecznie pozdrawiam!!! :-)
Marta.
ja też poproszę writingi [email]
mail sie dziwnie zapisal. To jest:
[email]
hej jka mozesz to tez mi przeslij te writingi [email] Z górty serdecznie dziękuję:)
wrzuccie na jakis serwer np rapishare.de please!!
posiadaczko cae!!!
ja tez bym chciala te zwritingi, please!!!
mail: [email]
serdecznie prosze o wspomniane writingi od "Posiadaczki" :) z góry wielkie dzięki! [email]
czecs przyslalibyscie mi tez takie writingi balagam
zdaje zae w grudniu i by mnie toi uratowalo
też zdaję w grudniu prosze również [email]
witam mam dużą prosbę pewnie dużo osób cię prosic ale jezeli znalazła byś czas i chęci prześlij mi proszę materiały o których piszesz na e-mail [email]
SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONGERS!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 74
poprzednia |

»

Pomoc językowa