CAE w tym roku- possible?

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!

Mam krótkie pytanie czy sądzicie ze mozliwe jest zdanie CAE w grudniu tego roku jezeli mam FCE (zdane w zeszłym roku B)? Pytanie lekko retoryczne bo i tak jestem zdecydowany ale moze ktos tez przygotowywal sie w podobnym okresie czasu (kilka miesiecy - chialem zaczac od wakacji) i zdal?
ja zdaję FCE dopiero teraz, więc niw mam jeszcze doświadczenia, ale mam takie pytanie: zdawałeś(aś) w sesji grudniowej czy czerwcowej? Bo ja chciałabym zadać advance\'a za rok, półtora i chciałabym również wiedzieć coś na temat ;) W KAŻDYM RAZIE, POWODZENIA!
zdawalem w czerwcu
Ja zdawałam FCE w marcu 2003 (w Cork w Irlandii - tam jest dodatkowy termin) dostałam A a potem w grudniu 2003 zdawałam CAE w Warszawie i też zdałam.
Przy czym w Irlandii jest znacznie milej, atmosfera jakaś sympatyczniejsza, mniej osób, przyjemniej...
Powodzenia :-) próbować zawsze warto a i motywacja do nauki wtedy większa
hej cogitating!jestesmy w takiej samej sytuacji , tez zdałam w czerwcu fce na B , i przygotowuje się do cae w grudniu, i mocno wierze że sie uda :DD
czesc!ja zdawałam fce z tamtym roku (sesja czerwocowa) zdałam na B i w tym roku zdaje advance\'a tez w sesji czerwcowej dlatego mysle ze bez problemu powinienes zdac w grudniu jesli tylko bedziesz ostro pracował nawet od września
Hej!

Dzięki Wam wszystkim za te jakże optymistyczne słowa. No to biore sie do roboty...:)
ja tez chce zdawac cae w grudniu. a gdzie zadjesz? moze sie spotkamy ;)
w Katowicach
hmm... ja zdaje w czerwcu CAE (w Szkocji) nie majac nawet FCE , wiec czym sie przejumujecie FCE macie wiec CAE tez bedzie :))) Damy rade..hmm chociaz ja sie jeszcze uczyc nie zaczelam , to niezle ze niektorzy sie juz zaczynaja uczyc pol roku przed egzaminem :) staram sie tym nie dolowac hehe , Bedzie dobrze , pozdrawiam xxx
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę