Sprawa życia i śmierci

Temat przeniesiony do archwium.
To jest bardzo ważna dla mnie sprawa. Gdybyś ktoś mógł mi pokazać jak wygląda zaświadczenie o zdaniu CAE to które dostajesz zanim odbierasz certyfikat. Gdybyś ktoś mógł mi wysłać jakieś ksero albo scan. Może być bez danych osobowych, można zamazać. To jest dla mnie sprawa życia i śmierci. Postaram Ci się odwdzięczyć. Z góry dziękuję. [email]
mamy z FCE, z grudnia teraz, ale chyba tam wystarczy wpisać zamiast FCE CAE i już. Niech się ktoś wypowie, kto ma oba.
Pamiętaj, że jakbyś chciał sobie z kogoś żażartować, że masz CAE, to musisz pokazać, że zdałeś w grudniu, bo teraz z czerwcowego, to jeszcze wyniku nikt nie zna.
Na taki świsteczek dotyczący CAE czekamy teraz w sierpniu.
ale niech ktoś się jeszcze wypowie, czy oba są takie same.
jak to takie poszukiwane, to może na allegro mozna zacząć tym handlować? Tylko ile PLN za to brać? Oto jest pytanie.

A chcesz to pokazać
To nie ma być żart. Muszę coś takiego pokazać szefowi bo się uparł. Boję się wylecieć z roboty. Niby taki banalny świstek a dla mnie ma kluczowe znaczenie. Zdałem FCE ale parę lat temu, teraz mój szef chce CAE a ja nie mam czasu na przygotowania. Teraz są pewnie inne świstki. Dlatego zawiadomienie mi na razie wystarczy. Daj(cie) maila to się jakoś dogadamy.
hallo!
Does anybody know kto śpiewa piosenkę po meczach w TV? wiem, Ze głupie pytanie, ale mi się podoba:)
Nelly Furtado \"Forca\"...
thank You very much:)
myślimy z ziomalami, że w takim razie powiedz mu, że pokażesz mu ten świstek z CAE w sierpniu, bo wtedy przychodzą, a w 9 tyg później, po świstku przychodzi certyfikat. Jakbyś teraz przedstawił świstek z grudnia, to by ci kazał na drugi dzień przynieść certyfikat, no i co wtedy zrobisz?
A jak szef nie wierzy, że wyniki będą w drugiej połowie sierpnia, niech sobie zadzwoni do BC i się zapyta. A my ci możemy wysłać to sierpniu, aktualne, z CAE. Co ty na to?

Jak już oszukiwać, to z głową! A taki certyfikacik to można zrobić potem w drukarni, będzie lepiej wyglądał, niz oryginał, hhehehe.
Albo może już takie sprzedają na bazarze w Łodzi? Ponoć można tam zamówić i kupić nawet paszporty, dowody i także dyplomy magisterskie. Jak nie będzie CAE, to sobie kup CPE albo magistra z anglistyki.
i co myślisz Arlos, o tym, co napisaliśmy?
czy dalej chcesz skana?
Temat przeniesiony do archwium.