Zdający w Gdańsku

Temat przeniesiony do archwium.
Dzwoniłam dziś do British Council i miła pani powiedziała, że pierwsze ustne zaczynają sie u nas 24, 25 maj! Wiec jest jeszcze troche czasu :))
cześć a powiedzieli może kiedy będą rozsyłać powiadomienia
Tak, powiedzieli, że na początku maja powinny być :)
Mam pytanie - czy znajde gdzies w internecie rozwiązanie testu FCE grudzień 2002 ? Byłam na egzaminie próbnym w sobotę na UG i podobno to był właśnie test z grudnia.
dostałem dzisiaj zawiadomienie na 24 maj są tutaj też inny szczęściarze , nie myślałem że to będzie tak szybko.
dostałem dzisiaj zawiadomienie na 24 maj są tutaj też inny szczęściarze ?, nie myślałem że to będzie tak szybko.
w warszawie przyszło juz prawie 2 tyg temu:)
Ja też dostałam terminy.. 31.05 listening i speaking.. brrr już się boję.. ;-)
a mi dzis pani w sekretariacie EU powiedziala, ze zawiadomienia rozdaja lektorzy i nie rozsylaja ich poczta, zastanawia mnie wiec jakim sposobem kolezanka z mojej grupy dostala je wlasnie poczta ?! Cos chyba kreca, zaczynam sie martwic, bo tez musze sobie zaplanowac czas i zwolnienie z pracy jak bedzie to konieczne.
a mi dzis pani w sekretariacie EU powiedziala, ze zawiadomienia rozdaja lektorzy i nie rozsylaja ich poczta, zastanawia mnie wiec jakim sposobem kolezanka z mojej grupy dostala je wlasnie poczta ?! Cos chyba kreca, zaczynam sie martwic, bo tez musze sobie zaplanowac czas i zwolnienie z pracy jak bedzie to konieczne.
Tomek, na ktora godzine masz ten speaking? bo ja na 9.45,moze sie spotkamy i wejdziemy jakos razem?,pzdr.:)
ja mam o 17-tej
tomek przygotowujesz sie jakos specjalnie na speaking? bo ja nie wiem jak sie w sumie przygotowac , chyba zaczne mowic sam do siebie, a wogole ile masz lat?pozdrawiam
tomek przygotowujesz sie jakos specjalnie na speaking? bo ja nie wiem jak sie w sumie przygotowac , chyba zaczne mowic sam do siebie, a wogole ile masz lat?pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

CAE - sesja letnia 2003