Speaking- Gdańsk

Temat przeniesiony do archwium.
Heh, no całkiem śmiesznie. Ma ktoś z Was może speaking w Gdańsku 30 maja?? Proszę , powiedzcie ,że nie jestem sama......;)
Ja mam 31.05 o 16:45...
Ja mam 24 maja o 17-tej . Postaram się opowiedzieć jak było. Może ktoś ma jeszcze wsześniej?
Oj , chyba ten 24 to pierwsza data, także będziesz pierwszym testującym komisję:P:P. Koniecznie mi tu napisz jak było!
ja mam 31 maja na 9 i umieram ze strachu bo prawie z tego nie cwiczyłam napiszcie jak bylo
a ja też mam speaking 24 maja, na 15. Już się nie moge doczekac;)
no si, pomerdało mi się oczywiście. Ja też mam 31 maja, a nie 30. Bym se poszła, kurcze blaszka;). No tak, ale na 11:30:(((((((( buuu.... Tomek ! Lilka! I ktokolwiek inny, macie pisać, co była jak było i w ogóle!!!!!!!!:))))))
ja mam 24 go o 9.45 takze jeszcze wczesniej niz Tomek:))) ale pekam! oczywiscie napisze jak bylo , jak zdaze bo tego samego dnia mam listening o 14.00:) jak dojechac na Polanki 62???bo w sumie jestem z Tczewa:(
A ja jestem w Londynie i wszystko wskazuje na to ze zdaje ostatnia z was...31 maja listening a 2 czerwca speaking... juz sie nie moge doczekac ;)
Jeśli chodzi o te pary nieszczęsne, to na miejscu można się podobno spokojnie dobierać. Info od kumpeli, ktora zdawała w grudniu..
jak bedziesz jechal kolejka to wysiadz na stacji Gdansk-przymorze..idz w strone halii Oliwia..zaraz obok dworca..po lewej stronie jak jedziesz w strone Gdyni..potem caly czas prosto..ale najlepiej jak sie nie chcesz zgubic to sie kogos zapytaj na miejscu..jest tam pelno studentow bo niedaleko jest filia uniwerku wiec napewno Ci pomoga..ul.Polanki jest przy akademikach wiec kazdy student stamtad powinien wiedziec..ja tez zdaje 24.05..o 15..brrr...jakos bedzie...3maj sie i powodzenia
Ja mam speaking 24 maja o12.45, a jeszcze wcześniej listening jak wrócę to napiszę jak było. Trzymajcie kciuki i życzę wam powodzenia
cześć ja mam z was najwcześniej bo 24 o 9.00!!! tez już mam stresa ale musimy sobie poradzić!!!!!
lilka, ja też mam na 9, 31 maja
jakoś to będzie... :P
ajcik ajć, to juz jutro! jeszcze musze tam jechać sama! BUuuuuuuuuuuu!!!!:(
A ja mam 8 czerwca....wychodzi na to że prawie ostatnia. Proszę napiszcie jak było !!
Temat przeniesiony do archwium.