Ja mam 24 maja o 17-tej . Postaram się opowiedzieć jak było. Może ktoś ma jeszcze wsześniej?
[konto usunięte]
07 maj 2003
Oj , chyba ten 24 to pierwsza data, także będziesz pierwszym testującym komisję:P:P. Koniecznie mi tu napisz jak było!
[konto usunięte]
07 maj 2003
ja mam 31 maja na 9 i umieram ze strachu bo prawie z tego nie cwiczyłam napiszcie jak bylo
[konto usunięte]
07 maj 2003
a ja też mam speaking 24 maja, na 15. Już się nie moge doczekac;)
[konto usunięte]
14 maj 2003
no si, pomerdało mi się oczywiście. Ja też mam 31 maja, a nie 30. Bym se poszła, kurcze blaszka;). No tak, ale na 11:30:(((((((( buuu.... Tomek ! Lilka! I ktokolwiek inny, macie pisać, co była jak było i w ogóle!!!!!!!!:))))))
[konto usunięte]
14 maj 2003
ja mam 24 go o 9.45 takze jeszcze wczesniej niz Tomek:))) ale pekam! oczywiscie napisze jak bylo , jak zdaze bo tego samego dnia mam listening o 14.00:) jak dojechac na Polanki 62???bo w sumie jestem z Tczewa:(
[konto usunięte]
14 maj 2003
A ja jestem w Londynie i wszystko wskazuje na to ze zdaje ostatnia z was...31 maja listening a 2 czerwca speaking... juz sie nie moge doczekac ;)
[konto usunięte]
15 maj 2003
Jeśli chodzi o te pary nieszczęsne, to na miejscu można się podobno spokojnie dobierać. Info od kumpeli, ktora zdawała w grudniu..
[konto usunięte]
22 maj 2003
jak bedziesz jechal kolejka to wysiadz na stacji Gdansk-przymorze..idz w strone halii Oliwia..zaraz obok dworca..po lewej stronie jak jedziesz w strone Gdyni..potem caly czas prosto..ale najlepiej jak sie nie chcesz zgubic to sie kogos zapytaj na miejscu..jest tam pelno studentow bo niedaleko jest filia uniwerku wiec napewno Ci pomoga..ul.Polanki jest przy akademikach wiec kazdy student stamtad powinien wiedziec..ja tez zdaje 24.05..o 15..brrr...jakos bedzie...3maj sie i powodzenia