Dzisiejszy listening (24.05) w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Mialam dzisiaj listening o 14:45 w NCK-u - wersja C. Sala ok, duzo miejsca, o sciaganiu mozna od razu zapomniec:( tym bardziej jak sie siedzi w drugiej lawce :( naglosnienie spoko .. ale co do pytan to koszmar .. jak dla mnie byly TRUDNE .. mimo iz przygotowywalam sie do tej czesci solidnie Kasetki itp. 1 i 3 zadanie chyba najgorzej mi poszlo z uzupelnieniami bylo ok .. krotkie i rzeczowe odpowiedzi .. zadnych dlugich i trunych zwrotow ... ostatnie zadanko typu true of false .. tez nie za specjalnie trudne ale co do 3 to horror ..niby wszystko zrozumiale ale jak trzeba bylo dopasowac to te podpunkty byly tak podobne do siebie ze mozna bylo przynajmniej 3 w jedna dziure wsadzic :( trudno jest jeszcze nadzieja ze podciagne readingiem albo speakingiem ... jezeli zjawil by sie ktos kto mial Zestaw C to prosze o kontakt g-g 3854089 .. chetnie wymienie sie spostrzezeniami i ewentualnymi ( zapamietanymi:) odpowiedziami Pozdrawiam
Ludzie piszcie jak tam bylo bo chyba tu umre z ciekwaosci jak mi poszlo .. nie mam z kim wymienic sie odpowedziami
Jaki zestaw mialas?
Jezeli A to chetnie sie z Toba wymienie odp.
Teraz to juz wczorajszy a nie dzisiejszy listening w Krakowie :P piszcie jak tram bylo dzisiaj :)
A ja mam listening za piec godzin i: AAAAAAAAaaaaaa!!!!!..... chce miec to juz za soba.....
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja letnia 2003