listening-kraków 24.05

Temat przeniesiony do archwium.
hej!!! mam wielka prozbe do tych co dzis zdawali listening-jak ktos zapamietal jakies odpowiedzi do ktorego kolwiek zestawu niech je napisze tu na liscie lub przesle mailem na adres [email] jutro sie powtorzy, chociaz podobno nie ma co liczyc, jednak zawsze jakas nadzieja!!!! podobno dzisiaj mialybyc zestaw A B C a jutro ma byc D E F-moze ludzie z innych miast juz mieli te zestawy.pomozcie !!!!!!!!
Tez tak slyszlalam ze dzisiaj mialy byc ABC a jutro DEF ... ja dzisiaj mialam C ale bylam w takim stresiku ze nie wiem czy mam dobrze te odpowiedzi czy nie wiec ci lepiej nie bde w glowie macic jakimis litertkami :P powodzenia zycze :)
dzieki Marta za info, tez jestem tak zestresowana ze hej. Moja kolezanka dzis miala listening o 9.00 i wrocila zalamana, miala zestaw A-chyba -mowila ze byl trudny, a ona z listeningu byla zawsze dobra, ja niestety nie jestem w tym najlepsza(moja slaba strona) a jeszcze jak dojdzie stres to sie boje ze wszystko poknoce:( Pozdrawiam!!!!! I trzymam kciuki!!!!!!
no lwsnie moja piete Achillesowa tez jest listening chociaz ostatnio nawet szlo mi niezle 90- 80 % no ale dzisiaj to wszystko runelo w gruzach bo mi tez poszlo nie najlepiej :(
tak to jest, w domku wszystko spoko wychodzi, a na egzaminie totalna kaplica- a to wszystko przez ten stres:) miejmy nadzieje, ze na readingu i use of english da sie nadrobic troche punktow i nie beda kosmicznie trudne.Zycze powodzenia i trzymam kciuki!!!!!

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003