Lublin - LISTENING wersja D - wymienię odpowiedzi !!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jeżeli ktoś zdawał FCE - Listenind wersję D, proszę napisz, chcę sprawdzić swoje odpowiedzi, bo wydaje mi się, że nie było zbyt dobrze. Test był cholernie trudny. Piszcie !!!
ja pisalem listening wersje D w Lublinie 23.05.2003 :) Ale za duzo nie pamietam. rzeczywiscie nie nalezal do najprostszych, jak robilem listeningi w domu to zawsze mialem minimum 27 punktow i raczej nie sprawalo mi to trudnosci, ale to co bylo w Lublinie (zest. D) nie bylo proste. Co myslicie o tym zestawie ??
ja też pisałam w Lublinie listening 23.05. ale nie wiem która wersja. pisalam o 17. i również uważam że był strasznie trudny. tzn ja rozumiałam co mówili ale pytania były jakieś dziwne, że nie za bardzo mogłam wywnioskować odpowiedzi na podstawie tekstu. pozdrawiam.
Hej ja zdawalam 24 maja listening we wrocku-tez wersja D. W pierwszej czesci chyba cztery pierwsze odpowiedzi dalam B, pozniej bylo o tym gosciu co latal microlightem, to tam gdzies wpisalam cabin, motorbike, Australia, accured, the sea i nie pamietam reszty, pozniej byly te wypowiedzi o sprzataniu- myslalam ze sie zastrzele!!!! Tutaj kompletnie trudno mi bedzie sobie cokolwiek przypomniec, dalam chyba F, C, E itd ale nie pamietam :( . A o tym gosciu co mial 21 lat, to tez mialam duzo odpowiedzi B, ze pracowal, ze rodzice mieli relax attitude:) i w ogole ze lubil dlugie wieczory w knajpie i ze jak mial 12 lat to udowodnil, ze ma talent do interesow. To tyle! mam nadzieje ze jakies odpowiedzi nam sie pokryja! Bylo strasznie ciezko jak dla mnie :(((( papa
Co ty, sprzatanie wydalo mi sie najlatwiejsze. Nigdzie nie dalam odpowiedzie, ze niektorych klientow lubia bardziej niz innych. POzostalych nie bardzo pamietam. na pewno pierwsza kobietka musiala nauczyc sie czego nowego, wojskowy czerpal ze swoich doswiadczen, jedna kobietka uzywa nowych metod, ta co sprzata cottage, ze czesto cos ja zaskakuje jestem raczej pewna, gorzej mi poszlo z paralotnia
>Co ty, sprzatanie wydalo mi sie najlatwiejsze. Nigdzie nie dalam
>odpowiedzie, ze niektorych klientow lubia bardziej niz innych.
>POzostalych nie bardzo pamietam. na pewno pierwsza kobietka musiala
>nauczyc sie czego nowego, wojskowy czerpal ze swoich doswiadczen,
>jedna kobietka uzywa nowych metod, ta co sprzata cottage, ze czesto
>cos ja zaskakuje jestem raczej pewna, gorzej mi poszlo z paralotnia

pisalem dzisiaj w Poznaniu - te odpowiedzi ktore podalas mam takie same - tak trzymac...
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja letnia 2003