To własnie ja mialam tekst o dinozaurach, sprzataczach i biznesie i siedziałam za Toba wiec odezwij sie, nr [gg]
[konto usunięte]
25 maj 2003
tzn o biznesmenie, ( ostatnio przekrecam literki ) :-)
[konto usunięte]
25 maj 2003
cze ja zdaje 31 listening w rzeszowie prosze powiedzcie co tam mieliscie prosze moj numer gg to 332772
[konto usunięte]
25 maj 2003
Ja miałam test B, we Wrocku, ale jak widzę, tematy się pokrywają.
Także miałam dinozaury, part3 - o sprzątaczkach (według mnie najtrudniejszy) i o biznesmenie, który organizował przyjęcia...
Jak Wam poszło...??
[konto usunięte]
27 maj 2003
Ja tez pisalem test b w Rzeszowie, i moim zdaniem byl dosc trudny. [gg]
[konto usunięte]
28 maj 2003
czesc ja też zdaje w sobote ... kurcze chyba bedzie zle :)
no nic to zabieram sie do roboty - mam aż 3 dni
ulkaska
29 maj 2003
kurcze ja mam dopiero listening na 07.06.03 a wy jush mieliscie jak t o mozliwe ....
ryjuś
29 maj 2003
też miałam część B tylko w Krakowie ale widzę, że wszystko się pokrywa. Mój numer [gg] Chętnie sprawdzę odpowiedzi. Uważam, że sprzątaczki były dość trudne
esox
30 maj 2003
Cześć! Jestem po raz pierwszy na tej stronie nie mam pojęcia co oznaczają wasze numerki?! Byłbym wdzięczny za odpowiedzi do Testu B.
[konto usunięte]
30 maj 2003
hej!!mam wielka prosbe:)zdaje w niedziele,mozesz mi opowiedziec tak mniej wiecej o co chodzilo w tych tekstach?moze jeszcze pamietasz??prosze!!moj [gg]
ilka18
07 cze 2003
Cze!!!ja tez mialam listening 31.05 w Rz. i wydaje mi sie ze nie byl taki trudny,ale bylam zszokowana reakcjami ludzi,egzaminator zapytala sie babki 'Can I help you?' a ona popatrzyla na nia jak na UFO.Wydaje mi sie ze jak ktos chce podchodzic do FCE to powinien wiedziec cos z tego ang.(nawet duzo)bo na samo szczescie nie ma co liczyc.Wydaje mi sie takze ze wstyd sie kompromitowac