Kto jest po Listeningu w Lublinie (24.05.03) ???

Temat przeniesiony do archwium.
Piszcie!!! Pogadamy. Miałem zestaw D
ja miałam zestaw d i żadnych odp nie jestem pewna....teraz sie załamałam bo w 2 czesci zamiast napisac sea to ja napisałam see!!!! tylko sie zastrzelic! ale nie wiem czy to sea bylo prawidlowa odp...nie pamietam co to bylo...chyba to jaka podroz byla najniebezpieczniejsza czy cos takiego.
To dziwne, bo ja w Gdańsku miałam zestaw A i też w 2 części miałam takie pytanie.. Poza tym na listeningu podobno mogą być małe błędy, może zaliczą?..
Ja mialam wersje A w lublinie ale nie wpisywalam nigdzie zadnego see ani sea!!!! Kto mial A?????
ja wpidsałam desert and mountains ale chyba jednak miało być sea:(
Ja miałem listening w Warszawie, ale również wersję D i największy problem miałem z tym, do czego podobne jest sterowanie tym "samolotem".
Moja koleżanka mówi, że w tym pytaniu było podobno do czego NIE jest podobne.. nie wiem mi się wydawało, że w pytaniu było do czego JEST podobne.. nie pamiętam co tam dałam..
Ja dałam desert, mountains, sea.. chyba coś trafie? :)
Ja mam ze NIEpodobne do motorbike
Podobne, czy nie na pewno chodziło o sterowanie motorbike! A czego mieli unikać ci w rainforest?? Większość miała szampoona, ale może tam chodziło o te robale w miejscu spania?? Ma ktoś może speaking 6.06 w Lublinie o 19.00??
nie, nie raczej chodzilo o szampon!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003

Zostaw uwagę