czemu jestem taka głupia?!

Temat przeniesiony do archwium.
ojej,przez moją głupotę nie zdam listening'u,a chodzi o to że nie napisałam swojego numeru na karcie odpowiedzi,tzn napisałam ale nie zaznaczyłam tam na dole w tych okienkach,gdzie trzeba bylo zrobic kreseczki ołowkiem.
Czy to już koniec?Obleją mnie?W sumie tam jest mój nr,ale sami wiecie jak to jest......
Pozatym miałam zestaw D ,byl beznadziejny:), o sprzataczkach,paralotni,ojjjj, nie podoba mi się to wszystko
A więc jak myślicie,uznają mi ten listening czy nie?
Przeciez tam chyba nie trzeba bylozaznaczac w tej tabelce takiej jakby swojego numeru!!! Tylko wersje testu i w pisac i imie i nazwisko! nas nie mowili zeby zaznaczyc i ja sie nawet pytalam atkiej dziecwzyny kolo mnie i mowila ze nie trzeba wiec nie martw sie na pewno bedzie ok!!!
Proszę się nie martwić, jeśli numer był umieszczony na karcie, nie ma najmniejszego problemu. Owszem, odpowiednie kwadraciki powinny być zaczernione, ale jeśli tak się nie stało, praca będzie sprawdzona ręcznie i zaliczona komu trzeba.

Życzę powodzenia na pisemnych częściach,
Monika Chilewicz
mnie wlasnie tez zaciekawily te kwadraciki pod numerkiem
zapytalam sie ale ta kobieta ktora pilnowala powiedziala ze mam nic nie zakreslac
:)
moim zdaniem i tak dostaniesz A
dzieki za odpowiedzi,hehe odetchnęłam z ulgą=)
Temat przeniesiony do archwium.