poznań speaking 6.06

Temat przeniesiony do archwium.
hello.czy jest ktos z P-nia ,kto zdaje speaking w empiku 6.06? ja mam nr 240.moze jest ktos z sasiednimi nr?
Ja tez zdaje 6 czerwca tylko ze ja mam nr 31 wiec chyba sie nie spotkamy pozdro
ja zdaję 6. w Poznaniu i mam nr 24, życzę powodzenia wszystkim w Poznaniu
eh... a to szkda.pewnie bedziecie gdzies na poczatku.jejq,to juz pojutrze,jak ten czas leci:) bedzie dobrze,speaking jest łatwy,przyjemny(mówmy sobie jeszcze..hehe) ,spoko damy rade.duzo sobie czytałam o tych speakingach ktore juz były,a nóz widelec cos z nich mi sie trafi?:) zycze Wam powodzenia,dajcie znac jak bedziecie po,pozdro!
Ja tez mam jutro speaking,mam byc na miejscu juz o 12:30,a zaczynam o 13. Mam numer 143 :) Do zobaczenia! Trzymajmy za siebie kciuki :P
hej napiszcie mi please SJO empik to jest ta szkola w pasazu tak???
no własnie mam ten sam problem.nawet nie wiem gdzie sie wchodzi do tego miejsca gdzie mamy zdawac,ale coz... no bo ja znam tylko jedno wejscie tam gdzie sa gazety i ksiazki,a gdzie my mamy wchodzic na speaking? z gory dzieki za wyrozumiałosc i pomoc:)
Sluchaj ale to nie tam... musisz isc na koniec ul. Taczaka tam jest ta szkola Empik I think :)
na Taczaka???, na Statement of Entry wyraźnie jest Ratajczaka 44, czyli w głównym empiku, to samo jest na mapce
super,nie ma to jak wiarygodność mapki:) ciekawe jak to jest zgubic sie po drodze na swój włąsny speaking,jak juz ewentualnie trafie to opisze wam wrażenia:) no czyli w koncu gdzie mam isc???? zaraz sie popłacze (zartuje).
Wczoraj zdawałam Speaking i też miałam ten problem - gdzie mam pójść? Nie na Taczaka, ale na Ratajczaka 44, dokładnie tak, jak każe Ci mapka. Wejście jest koło wejścia do kawiarni czy cukierni, niestety nie ma na drzwiach ani w okolicy żadnej kartki czy strzałki, że to tu trzeba wejść. Ja po prostu zapytałam o to jakąś dziewczynę, ubraną na \"galowo\". To jest wielki minus organizatora, że nie ma dokładnych informacji, gdzie w Empku mieści sie punkt egzaminacyjny. Na ogół wszyscy znają tylko wejścia od Pl. Wolności, gdzie wchodzi się po książki czy gazety. Drugi olbrzymi błąd ze strony organizatorów - w całej szkole STRASZNIE śmierdzi papierochami (nawiasem mówiąc - czy obowiązuje prawo o niepaleniu w miejscach publicznych?), jest ciasno i duszno. Ale to drobiazg. Egzamin wcale nie jest taki straszny, jak by się mogło wydawać, i niekoniecznie egzamin zdaje się z osobą z sąsiednim numerem. To tyle. Pozdrowionka
aha... czyli wejscie jest do empku,ale nie tam gdzie sa ksiazki ,tylko z boku,od ul.Ratajczaka? mam wrazenie,ze robie sie coraz mniejsza jak o to pytam... :) no ale lepiej sie popytac niz potem błądzic.bo juz sama nie wiem,jak napisałas z ta kawiarnia to naprzeciwko empiku jest kawiarnia cafe głos,ale to nie o to chodzi,prawda?
Temat przeniesiony do archwium.