anglistyka - same dziewczyny??

Temat przeniesiony do archwium.
slyszalam ze filologia angielska to raczej \"babski\" kierunek.. ze jest znaczna przewaga dziewczyn na roku. powiem wam ze do dziewczyn nic nie mam, ale perspektywa samego damskiego towarzystwa mnie przeraza ;) to daje jednak specyficzna atmosfere.. a wiec prawdziwe te plotki?
Nie przerazaj sie, nie sama filologia czlowiek zyje. Przeciez swiat sie nie zamyka w murach Twojego kierunku. Ale raczej to prawda.
no ja wiem, ale w klasie mam same dziewczyny, katastrofa, nie idzie sie dogadac ani nic.. slyszalam ze na UJ jest taki wlasnie nieprzyjemny klimat, niezdrowa konkurencja.. kobiety jednak w tym celuja ;)
Nie wiem czy kobiety celuja w niezdrowej konkurencji... (niektore) w obrabianiu ludziom d**y to na pewno; tworza kliki i obozy. Z tego co pamietam to faceci trzymali sie razem (bez wzgledu na poziomy w nauce, zamoznosc rodzicow), dziewczyny natomiast - kurcze! - te: to kujony, tamte to: \"puszczalskie\", inne to: \"maja najmmodniejsze ciuchy\" - koszmar! szufladki, szufladki... i to ciche dziabanie w plecy \"konkurencji\"...
;)
Plotki są jak najbardziej prawdziwe. Filologia angielska to typowo \'babski\' kierunek. W mojej 18 osobowej grupie jest 16 dziewczyn :>
z dziewczynami....chlopakami....czy z kimkolwiek!!!ja chce sie poprostu dostac!! ...;(
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2004

»

Szkoły językowe

Zostaw uwagę