w pART 1 POWINNO BYĆ MODEL CZY IMITATE

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |
cZY MA BYĆ imitate czy model
Ja mam imitate ale pewnie źle...
ja mam imitate, moj znajomi tak samo. mam nadzieje ze dobrze..
też mam imitate, ale dałam na wyczucie, bo model głupio brzmiało :)))
Ja mam też \"imitate\";)
Mi się jednak zdaje, że dobrze ponieważ sprawdzałam w słowniku i jest model on sth
size czy scale?
imitate miałam na poczatku,a potem zmieniłam na shadow,bo wyczytałam z kontekstu,ze chodzi o to zeby \"przycmic\" inne stare sklepy.i sie okazuje,ze najprawdopodobniej mam zle to shadow.pierwsza mysl jest jednak zawsze najlepsza:)
chyba scale,czyli odp D
Ha, ha...Pierwsza wersja: shadow i scale, po wczytaniu się: imitate i size.Chyba dam już sobie spokój z tymi odp.I need some relaxation!
Wahałam się pomiędzy scale a size, poprawiałam odpowiedzi kilka razy i w końcu nie pamiętam na czym stanęło ;)
ja mam imitate i scale :)
Czytałam odpowiedzi z innego FCE, do \"on\" pasuje tylko scale...
ja tez mam scale i zgadzam sie że do \"on\" tylko to pasuje..
jak brzmialo cale zdanie?
ja miałam model i scale ale jak znam życie to pewnie będzie źle
Ja mam imitate i scale :-))
Ale tam nie było żadnego \"on\", to było dalej przy innym słowie, coś ci się pomieszało...
tez zastanawialam sie nad shadow i naffet juz to zaznaczylam bo tez z kontekstu wyczytalam ze chodzi o to z eone inne sklepy przyslanialy ale in the end zmienilam na imitate,teraz to juz nie wiem cy dopsie:/
nio to jest nas wiecej bo tesh mam imitate i scale a jak mieliscie z parking...??i jesce z on the....of city??ja dalam egde:/
mam tak samo
dalem imitate , scale , i edge
to zdanie gdzie trzeba było wpisac size albo scale , bylo moim zdaniem takim porównaniem w poprzedniej linijce było napisane cos że tamte inne sklepy sa mniejsze (smaller) a te... na rozumienie powinny byc wiekszego rozmiaru a nie skali,czyli ja dalam size
na pewno scale,i jeszcze separated, parking lines (?)
ja mam parking area.....
a czy tam nie bylo areas?dlatego stwierdzilam ze dziwnie brzmi i dalam lines
nio było areas, ja tak dałam i dałam imitate i scale
imitate!!
scale!!!
parking areas na pewno!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 33
poprzednia |

« 

CAE

»