listening - zestaw C

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 75
poprzednia |
Właśnie jestem po. Dla mnie masakra. Jak Wam poszło?
hmmm...jak poszlo? Nie bylo najgorzej part 2 prosty trzeci chyba tez...mieszane uczucia co do 1 i4

W part 3 mam takie odp DBCEA w 1 chyba cbacabaa, a w 4 nie pamietam

a wy jakie macie odp??
hmmm...jak poszlo? Nie bylo najgorzej part 2 prosty trzeci chyba tez...mieszane uczucia co do 1 i4

W part 3 mam takie odp DBCEA w 1 chyba cbacabaa, a w 4 nie pamietam

a wy jakie macie odp??
Też tak mam, ale w 1 mam abccbac (chyba :)) a co luki wpisaliście?
luki...
1 eyes
2 climbing boots
gdzies tam waterproof jacket, windy, two hours, shop assistant wiecej nie pamietam....
rzapodzia a jak masz 4 part??
nie pamiętam, ale w 4 przewaga C, cholera napisałam waterproff :D:D a napisałam day long nie two hours - spieprzyłam ogolnie !! A jak speeking? sa juz jakies tematy na olsztyn? ja zaraz mykam bo mam na 13.15
ja mam w part 4 chyba babcaac...zgadza ci sie cos??
a i jedno b gdzies pod koniec mialam - ale nie wzorować się - ta czesc mi ogolnie zle poszła!
a wiesz ze juz nie pamietam - ale ogolnie inaczej!
A czy ktoś z Was zdawał egzamin w Warszawie w hotelu Gromada Dom Chłopa? Bo mam taką dosyć dziwną sytuację. Otóż na moim Answer Sheet w Examination Title napisane było: FCE (Saturday). Tylko, że dzisiaj jest przecież Sunday! Zastanawiałem się czy nie spytać się kogoś obok czy ma podobnie ale jakoś o tym zapomniałem a po egzaminie zupełnie wyleciało mi to z głowy. Niby to tylko tytuł ale jednak coś wydaje się być nie tak jak trzeba. Czy zauważyliście coś podobnego u siebie lub czy ktoś wie może o co z tym chodzi?
Justyna mam identycznie jak Ty:) ale wlasnie podlamalam sie kiedy po wyjsciu wszyscy mowili ze w 3 zostalo im wolne E a ja mam tak jak Ty, dobrze ze nie jestem sama ;>
Z 2, ja jeszcze pamiętam "guide" i "desert". A poza tym, to samo, co justyna0189
W 4, głównie dawałam chyba C. Najmniej B (chyba 2 razy)
A wy ?
tolka a jak masz part 1??
ja tez mam 'day long' i w mojej grupie wiekszosc tak miala, a co do takich literowek np assistant przez jedno s, zaliczaja to czy nie? mam jeszcze climb boots kurdem zapomnialam o tym ing :|
Nie bardzo pamiętam, co tam było :)
Wiem, że w 1, facet rozmawiał z przyjacielem, a ten gdzieś tam dalej na wakacjach, był aktorem. Pamiętasz, o czym były te scenki ? Bo może przypomnę sobie więcej.

A jak masz w 3, tego bodajże przedostatniego ? Bo ja tam nie byłam pewna i zaznaczyłam, że ludzie mają różne podejście do muzyki, czy coś takiego.
w part 3 przedostatnie mamto samo co ty!!

a w part 1 ostanie zaznaczyla cos z zapoznawaniem zycia na wsi... a ztym paryzem co zaznaczylas??
a co zazanczyliscie, w tej scence z drużyną piłkarska, a co z tym kursem fotograficznym
Ja zaznaczyłam, że chyuba przyjaźnie zawierał, ale to było jedno z tych, co strzelałam. Na pewno nie miało tam być gotowanie.

A z Paryzem, że wspominał swój pierwszy pobyt, czy coś takiego.

A w 4, która książka była "well researched" ? Dla mnie chyba A. A ci bohaterowie bodajze, co na początku był znany koniec, czy coś takiego ?
z pilka chyba ze przgrali a konkursu foto nie pamietam!! a ty jak masz??
Z drużyną piłkarską chyba C, ale nie byłam przekonana. Na pewno nie o zakupie zawodnika, bo oni właśnie jednego stracili. O kontuzjach jakoś nic mi się nie rzuciło, by mówili, więc zaznaczyłam, że przegrali mecze, chociaż tam wspominali raczej chyba o remisie.

A o fotografowaniu, chyba że ją zachęciło, ale też nie byłam pewna.
o tak fotografownaie i pilke mam tak samo i paryz tez...tylko to ostanie mamm inaczej!!
A w lukach, jak mam tylko "jacket" (bez "waterproof"), to mi to zaliczą ?
hmmm z tym to nie wiem,ale podono jak sa literowki to jak mozna zrozumiec slowo to zaliczaja!! a wlasnie jak z tym bohaterem ja mam chyba B a ty??
no ja o tej druzynie kompletnie nie wiedzialam co zaznaczyc, bo mowili, ze sprzedali zawodnika, potem ze wszystkie mecze zremisowali, wiec postawilam na b choc nic o tym nie slyszalam, a w fotografowaniu tez a(ze ja zachecilo) i Paryz, ze byl pierwszy raz, a ztymi ksiazkami to w ogole nie pamietam.
ostatnie, tzn. o wsi ?
Bo wychodzi, że ja mam :
"garaż" - z przyjacielem
"Paryż" - pierwsza wycieczka
"piłkarze" - przegrali
"wakacje" - aktor
"wieś" - przyjaźnie
"kurs foto" - zachęciło

To jest 6, pamiętacie pozostałe 2 ?
chyba też B, ale tylko dlatego, że miałam najmniej B :)
olka to scenka o pryjacielu to ktora byla 1??
Tak, ten facet, co mu samochód zniszczyli, czy coś takiego. On tam miał jakieś problemy z tym właścicielem garażu, czy coś takiego i powiedział, że potrzebuje adwokata i na końcu się zapytał "czy znasz jakiegoś, którego możesz polecić", czy coś w tym stylu, więc zaznaczyłam, ze rozmawiał z przyjacielem.
odpowiedzi beda gdzies w internecie? I jak tak to kiedy?
Jeżeli już, to na pewno nie przed zakończeniem się całej Sesji. Póki co, możesz liczyć tylko na fora, takie jak to. Znacie jakieś inne ? Można by też zajrzeć i poczytać.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 75
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa