listening w Rzeszowie

Temat przeniesiony do archwium.
Może ktoś zdwał 24.11 listening w Rzeszowie, zestaw c, może porównamy wyniki,
Speaking 01.12 - moze ktoś opwie jak było!@!
zdawalam 24.11 listening CAE w Rzeszowie, zestaw B... do tej pory nie wiem co mam o tym mysleć... niby nie było źle... ;-)
Hej! ja zdawałem listening 9.12 w Rzeszowie i miałem też zestaw C. Miałem jedno zadanie o nauczycielach, ostatnie było o gościu który wybral sie na wsipnaczke w gory, było również o kobiecie która pływała na statku sama. Czy miałaś to samo, jakie pamietasz odpowiedzi??
ja miałam też w Rzeszowie o nauczycielach, o gościu na wspinaczce, tylko nie o kobiecie a o misiach i lalkach :)
a poza tym najgłupsze i tak było to pierwsze A,B,C :)
dajcie poprawne odpowiedzi, najwyżej się zdołuje :)
ja mialam 24. 11 o wspinaczce i tym kims kto plywal na lodce i o nauczycielach i o kanapie w abc i w ogole fajnie bylo. tylko ze nuie wiem jakie sa prawidlowe odpowiedzi chociaz chetnie tez bym je poznala. narka!
też miałam o gościu w ostatnim i nauczycielach ...
jakie tam masz odpowiediz ? :)
cze ja tez pisalam o nauczycielach misiach lalkach i gosciu ze wspinaczki moze napiszesz swoje odp???? papa
kaska
napisałam Ci na maila :)
pozdro
Napisz mi tez please odpowiedzi na maila
[email]
qrcze Kondzio dużo tego jest..zmęcze się ;)
a poza tym miałam się uczyć teraz na jutro ;/

może Ty napisz swoje , odpisze wtedy co z moimi w porównaniu :)
[email]
ja mialam listening w Rzeszowie i zestaw C.
a tak wogole to dosyc latwy ten listening byl, trudniejszego sie spodziewalam :)
a na jutro NIC nie umie :(

i moze ktos mi powie gdzie Hoffmanowa street jest?
To jest chyba niedaleko Jagiellonskiej
ja mam jutro na hoffmanowej tez!!!! ratunku!!!!! moze ktos mi da kilka dobrych rad? :) Kondziu, czy Ty nie jestes z łańcuta przypadkiem? :)
Z Łańcuta nie ale znam ludzi z tego miasta
a moze ktoś pisze na sali w II LO ? :)
bo obok mnie siedzial na pierwszej czesci jakis Kondzio z łańcuta - sorki :)
Hej! Jak to miło usłyszć, że ktoś miał dokładnie to co ja. (jedna część o nauczycielach, faceta o wspinaczce i kobitkę która pływała.) Ja zdawałam 24. 11. i naprawdę niewiele pamietam. A tak przy okazji to jak Ci poszedł reading, writing oraz use. Mnie rozwalił reading, cześć III. "TV Gardner" czy coś tam takiego.
Ja tez miałam o tych nauczycielach ,lalkach misiach i o wspinaczce ,jestem zrospaczona i prosze jak macie te odpowiedz niehcktos mi przysle na maila>PROSZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2002