Ile macie lat:)?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |
Hey!
Chciałabym się dowiedzieć w jakim wieku są osoby, które zdają FCE:)
Ja mam 16 lat i to podobno dość wcześnie na zdawanie tego egzaminu, ale z kolei znam sporo osob w moim wieku, które już mają ten certyfikat:
Pozdrawiam:* for @ll
Ja też mam 16 lat i właśnie zdałam!!!!!!!!!!!!
Dużo osób trierdzi, że za to za wcześnie, żeby zdawać Fce, ale ja się uczę już od 8 lat.
Heh, ja mam 18 i właśnie zdałem FCE w grudniu na A. Wam też tego życzę wszystkim.
Ja mam 15 lat i też zdałam:)
Moja corka zdala FCE na ocene A w wieku 14 lat i 7 miesiecy, CAE na ocene B w wieku 15 lat i 7 miesiecy, CPE na ocene C w wieku 17 lat i 7 miesiecy.
Mittelstuffe na ocene Gut w wieku 18 lat. Zaczela sie uczyc w I klasie szkoly podstawowej.
ja mam 17 z kawalkiem hehe i wlasnie zdalam na c :)
Ja mam ponad 26 lat i właśnie dostałem D.
Różnica między nami polega na tym,że jak chodziłem
do szkoły,to w ogóle nie było czegoś takiego jak angol,
tylko cały czas wtrybiali nam ruska (teraz by się też przydał,ale wtedy machało się na to ręką) i to jeszcze z kiepskimi rezultatami.
Jak kończyłem szkołę średnią w wieku 18 lat,to niewiele osób słyszało
o jakichkolwiek egzaminach FCE itp. Dopiero po tym okresie nastąpił boom do nauki angielskiego.Dstęp do nauki był żaden w porównaniu do tego,co mamy teraz.
Prawdopodobnie poległem na Readingu.
Pozdro
a ja zdałam fce na A w wieku 5 lat i 8 miesięcy, cae też na A w wieku 6 lat i 9 miesięcy, a cpe nie będę się chwalić bo padniecie z zazdrości...teraz mam 10 lat i oprócz angielskiego mam certyfikaty z niemca, franca, hiszpana i swahili...
Ludzie!!! Opanujcie się!!! Zaraz będą wyścigi, kto młodszy zdał!
A tak na serio, w listopadzie skończyłam 16, a w grudniu zdałam FCE. O CAE na razie nie myślę, skaczę z radości że jakoś mi się udało z tym FCE. I tyle mi na razie wystarczy. Może nigdy nie zbiorę się w sobie na tyle,. żeby podejść do CAE, bo w grudniu przerwałam naukę anglika i właściwie się rozleniwiłam troszkę...
Nie poddawaj się i czytaj więcej angolskich książek i prasy!Może nie jesteś najmłodszy ale to nie znaczy że nigdy nie zdasz tego cholerstwa!Moja nauczycielka przekwalifikowała sie i zdawała FCE w wieku 40 lat!
A ja mam 39 lat i w czerwcu 2004 zdałam FCE na A. Ale bardzo dużo pracowałam w domu, by nadganiać za nastolatkami. Ale warto było. Nie załamuj się.
o cholercia to znaczy ze jestem za stara zeby zdawac mam 20 lat :O
Witam wszystkim i gratuluję wyników :) FCE zdawałam w grudniu 2004 a w czerwcu kończę 16 lat ;] Mam B !
Mozecie mi cos wiecej powiedziec o tym egzaminie ze strony nieoficjalnej bo oficjalna juz znam. Mam 17 lat i sie zastanawiam czy zdawac lecz boje sie ze moge wtopic 5 baniek:/ Doradzcie cos. Trudny jest, czy latwy? Ucze sie angielskiego od 2 podstawowki i naprawde nie wiem czy juz sie nadaje na fce. Please help.
Ja mam 17 lat i właśnie zdałem CAE na A, a w wieq 15 lat FCE również na A ; ) Pozdrowienia i powodzenia : )
Ludzie ratujcie!!!Ja mam 14 lat i chciałabym zdawać, poradźcie mi coś bo się strasznie boje, może z tym zaczekać???
Nie martw sie EMERYCIE..nie znowu taki emeryt z Ciebie.Ja mam tyle lat co Ty i dopiero zaczynam chodzic na jakikolwiek kurs jezyka nagielskiego,zeby potem zdac ten WAZNY dla mnie egzamin na certyfikat:FCE.Milego dnia..
Ja zdałam mając lat 15 :)
Hej Mrnobody! To, ze sie boisz ze wtopisz 5 baniek to chyba kazdy tak ma. Mam 16 lat i moja nauczycielka kazala mi zdawac fce w 2005 roku, ja sie uparlam i zdawalam 2004 zima. Nauczycielka ostrzegala mnie, ze moge nie zdac, ja tez sie balam, ale dalam z siebie wszystko i zdalam na C!! to zalezy tez od podejscia takiego psychicznego do tego egzaminu.Do samego fce tylko 5 miesiecy a kumpela prawie rok i ona tez zdala na C. A byla wg mnie lepiej przygotowana...wiec nie ma czego sie bac!! POZDRAWIAM!!!!!!
hej! to znaczy że jeśli w sierpniu kończe 14 lat to spoko moge FCE zdawać???
ja bym Ci radziła, tak od serca, poczekać. gdzie Ci się spieszy? chcesz już pracować w agencji turystycznej? i pamiętaj o tym, że jeśli nie zdasz, to full kasy w błoto. lepiej poczekać, poduczyć się. wszakże możliwości intelektualne 15- czy 16-latka nie ustępują tym 14-latka (co innego zdawanie w wieku 20-tu, a 70-ciu lat)
pozdro
Boże to jak MATRIX
ona się uczyła w POlsce? ale prywatnie?
Hej hej, "emerycie"! :) Masz całkowitą rację, teraz to się w głowach przeraca od tych certyfikatów. Ja mam 24 lata, a FCE zdawałam w czasach, kiedy jeszcze mało kto miał, a nawet wiedział, że coś takiego istnieje. To było wtedy "COŚ", a dziś... Wyścigi. Potem trzeba było szybko zdać CAE, żeby znowu mieć coś lepszego niż inni. Tak mi upłynęło liceum. CPE zdałam na 4 roku studiów, bardziej dla siebie, niż dla papierka. :)
Na pocieszenie napiszę jeszcze, że mój facet ma 34 lata i dopiero się przymierza do FCE. Nigdy nie jest za późno, zwłaszcza jeśli komuś ten papierek jest potrzebny. Powodzenia i wytrwałości!
ja bede zdawac majac lat 15 :)
Ja zdawałam w grudniu i zdałam na C...Angielskiego ucze sie od 2 podstawówki tak jak Ty ale pod kątem samego egzaminu FCE przygotowywałam sie od czerwca...Multum pracy. Ale opłacało się:) Ze stony nieoficjalnej moge Ci powiedzieć że ten egzamin to fuks, trafisz w zadania albo nie...Niczego nie można być w 100% pewnym. Ale warto spróbować, najlepiej sprawdzić sie na testach. Polecam książki First Certificate Practice Tests Plus 2, sa naprawdę dobre.Jak się zdecydujesz...Powodzenia!!!
Ja właśnie skończyłam 15 lat i marze o tym zeby kiedys zdać FCE na A, nie spieszy mi się...ale widze,ze zaczyna sie z tego robic wyścig szczurów
ja mam 13, w tym roku zdaję w czerwcu
no tak tylko....................................................
Ja mam 9 lat
Witam wszystkich:))))

Ja mam 15 lat...zdałam FCE w czercu..co prawda na "C", ale wogóle się nie przygotowywałam! To na jaką zda się ocene, zalezy głównie od szczescia...bo znam osobe, które zdały na "A" przy podobnej znajomosci jezyka...albo takie, które nie zdały wogóle;)...ale głowa do góry..trzeba wierzyć w siebie i przede wszystkim nie dać się zjesc stresikowi...;)
Pozdrawiam cieplutko
a ja mam 20 i jak pierwszy raz sie to pytanie pojawilo to mialam 16 i wtedy to zdawalam FCE:D

pozdrawiam zdajacych i zycze powodzenia:D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |

« 

Studia językowe

»

Szkoły językowe