heh...głupie pytanie...ale jak sie ubrac na egzamin FCE?

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Kiedyś byłem u lekarza, profesora AM.
Powiesił sobie na ścianie u siebie w pokoju taką karteczkę z rysunkiem, który obrazował to co było na niej napisane. A było to coś takiego: \"Podwładny lub student musi wyglądać skromnie i durnowato tak by przełożony czuł się pewniej\"
zimno (bylam w stanie myslec tylko o tym kiedy sie w koncu ogrzeje), egzaminatorzy spoznili sie jakies pol godziny i przyniesli za malo testow, nas, zdajacych traktowali z wkurzajaca wyzszoscia, do tego jeszcze jakies radio gralo na zewnatrz. nie zycze nikomu takiego egzaminu
kiedy wróci na forum p.Monika Chilewicz?? coś jej długo nie ma :(
Skorzystaj z wyszukiwarki. Pani Monika o tym już pisała. Bądź, choć trochę, samodzielna.
czy Pani Monika mogłaby coś \"zadziałać\" w sprawie tych szeroko przez nas (m.in. przeze mnie i Biker\'a) opisywanych nieprzyjemnych warunków podczas zdawania egzaminów Cambridge w Białymstoku?? Bo zauważyłem, że Pani Monika już wróciła :D a piszę to w interesie ludzi z mego miasta, których cała rzesza zdaje co sezon w Białym FCE czy CAE :) dziękuję z góry za zainteresowanie ze strony Pani Moniki:)
Pani Moniki juz nie będzie. Wkrótce zostanie mamą :-)
A bedzie tu moze ktos inny w zastępstwie Pani Moniki? Moim zdaniem ktos powinien rozpatrzyc skargi moje i Ticlo! i na pewno znajdzie sie wiele osób z sesji grudzien 03 Białystok które potwierdzą nasze uwagi! Tak być nie moze! jezeli nie zdam tego Cae to podchodze prawdopodobnie w czerwcu lub ostatecznie w grudniu jeszcze razi nie wyobrazam sobie ponownych prób skupiania sie przy dzwiękach stukających obcasów! Paranoja!
ech, ludzie poszukajcie trochę po stronie :D
p. Monika już kiedyś pisała, że w takich przypadkach jak opisujecie powinniście zgłosić swoje zastrzeżenia (hmm... tylko nie pamiętam gdzie, chyba do BC, ale w końcu Wam zależy, jak wspominałam, poszukajcie trochę ;P)
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna