Kto wie ??

Temat przeniesiony do archwium.
mam znaczące pytanko - kto wie w jaki sposób idzie kolejność zdawania na listeningu i spekingu?? Bo kilka moich znajomych dostało takie same dni i godziny jak jak i chcemy dociec prawdy. Wedlug numeracji idzie czy wedlug alfabetu.Dzieki za pomoc wszystkim ktorzy cos wiedza juz na ten temat
Listening zadajecie wszyscy razdem natomiast speaking moze sie przesunac. Jesli masz wejsc np. na 17 to rownie dobrze mozesz wejsc za 15 piata jak i 15 po 6 roznie bywa. A osobe to mowienia wybiera Ci komisja. Najczesciej jest to osoba z numerem sasiednim ale niekoniecznie!!!
az dziw ze na listening zmieści sie tyle osób bo ja sama mam numer koło 100. Dzięki wielkie za info. Pozdrawiam :)
Ja mialem listening w tej samej kolejnosci co spekaing - przy stoliku za mną siedziala moja partnerka ze speakingu a przede mną - ta dziewczyna z którą sie zapisywalem. Przed nią siedziala oczywiscie siedziala jej partnerka ze speakingu

Na sali bylo chyba ponad 100 osób, ale akustyka byla tka dobra ze bez problemów wszystko bylo slychac :D

« 

Studia językowe