Wyniki czerwcowego FCE w internecie???

Temat przeniesiony do archwium.
czy to prawda??? najgorsze jest to oczekiwanie...
nie sądzę,żeby to była prawda.Pamiętasz rygor na egzaminie? Zważywszy na fakt że opublikowanie wyników w necie naruszałoby regulacje o ochronie danych osobowych (bo nie podpisywaliśmy żadnych oświadczeń o upublicznianiu danych osobowych) Cambridge sobie na to nie pozwoli.
we Wroclawiu w siedzibie British Council wisi kartka ze wyniki beda dostepne od sierpnia na stronie www.britishcouncil.com ( o ile dobrze zapamietalam :]). zeby poznac swoj wynik, nie trzeba podawac zadnych tajnych danych osobowych tylko candidate number :)
nie wiem, czy to pytanie już było zadane, czy nie, ale skoro mówicie, że wyniki będą na stronie, to czy my nie dostaniemy ich pocztą? To do tych, co już zdawali, bo oni już wiedza :]
awiesz moze, gdzie trzeba bedzie podac ten numer? na stronie glownej, czy tej, gdzie sa testy..? czy jeszcze gdzies indziej ukryja moja zapewne straszna ocene...;(
wprawdzie ja dopiero co zdawlam fce i nie znam wniku, ale wiem, ze beda przysylac poczta. jezeli ktos zda, bedzie musial jeszcze pojechac po swoj certyfikat do siedziby british council w miescie, w ktorym zdawal. pozdrawiam ;)
W tym roku po raz pierwszy będą wyniki na stronie www.britishcouncil.pl, coś około sierpnia, oczywiscie ze nie będzie danych osobowych tam a każdy zainteresowany wpisze swój numer kandydata i centrum egzaminacyjnego. Wysyłać wyniki będą rózniez ale potrwa to dłużej. Poczytajcie sobie forum na w/w stronce a się przekonacie :)
Rzeczywiście znalazłam tę informację na stronie britishcouncil.pl forum. To może być ciekawe przeczytać wkrótce jak poszło w czerwcu. To już niedługo, za miesiąc. Trzymam kciuki za wszystkich.
joł, wy wszyscy współzdający, FCE, CAE i CPE,
zaszliśmy sobie do british council w Wawie i powiedziano tam, że wyniki sesji czerwcowej będą po 20, tak jakoś około 23-24 sierpnia na stronie www, a do 2-3 dni potem zostaną włożone do kopert i rozesłane pocztą, czyli ze 3 dni na dojście listu do domu i będzie wynik na piśmie najpóźniej 27 sierpnia.
no to czekamy.
acha, w necie ma być ponoć prezentowana tylko ocena końcowa, nie będzie wykresów, należy podać nr centrum egzaminacyjnego, a potem nr kandydata i już będzie wynik.

acha, są także plany wprowadzenia, tak jak w innych krajach Unii,
3ciej sesji egzaminacyjnej, marcowej.
będzie jak zwykle grudniowa, czerwcowa i dochodzi marcowa.

oł, jeszcze widzieliśmy ofertę kursów miesięcznych wakacyjnych, 1 miesięczny kurs wakacyjny kosztuje tam 1900 pln od osoby w grupie,
a pomyśleć, że BC to, jak gdzieś przeczytaliśmy, jest organizacja charytatywna. koszt roczny abonamentu bibliotecznego w BC to chyba 110 pln, pytał ktoś ostatnio. na 1 semestr 85 pln.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja letnia 2004

»

Pomoc językowa