Rozmawianie po angielsku .

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |
Cześć.Chciałabym z kimś umówić się czasami na czacie i pogadać po angielsku.Chętnych proszę o kontakt.
a nie lepiej np.œcišgnšć sobie IRC albo ICQ i porozmawiac z prawdziwym anglikem/australijczykiem czy kimkolwiek?ludzie sš na ogół życzliwi i można się co nieco dowiedzieć o innej kulturze.no i nie robiš błędów.
darz bór!
hej ja proponuje żebys sobie wpadł na czata na interii \"learning english\" tak wszyscy prawie gadają po angielsku a jestem tam praiwe codziennie i mam nick magda:):):) wejdz i napisz!
You can contact me:))
ja tez bym chciala od czasu do czasu z kim pgfadac po angielsku, mam 15 lat, wiec jesli cie nie zraza moj wiek to kliknij na iCQ 342567469
no luz ;-) nr. gadu 742000.Czekam pap
czesc nareszcie jest ktos kto tez chce pogadac po angielsku odp. jak najszybciej na numer 6[tel]i sie umowimy na jakims czacie pozdrawiam
czesc znasz jakis fajny chat angielski gdzie mozan pogadac z anglikiem odp
na jakim chacie mozana pogadac sobie z prawdziwym anglikiem??????????odpiszcie
Angela, jesli chcesz poczatować z Anglikami, Australijczykami, Amerykanami, to proponuję www.chatcity.com. Na początku może być Ci troche trudno, bo oni tam używają często dziwnych skrótów itp (na przykład od razu Ci podpowiem, że \"a/s/l\" znaczy, że ktoś pyta o Twój age/sex/location:) ). Aha! I nie zrażaj się, jak trafisz na jakiegoś wulgarnego zboczeńca, bo niestety i tacy się zdarzają (jak wszędzie chyba). Dodam jeszcze, że to czat międzynarodowy - możesz porozmawiać nawet z Turkiem:)
W związku z tematem mam do Was pytanie. Czy jest miejsce w sieci, gdzie mógłbym pogadać z Anglikiem/Amerykaninem itd. głosowo ? Proszę o odpowiedź, bo szukam ale coś nie bardzo mogę znaleźć ...
Zainstaluj sobie komunikator Yahoo Messenger tam to jest fajowo, można pogadać z ludźmi z całego świata, ale czasami jest trudno zrozumieć ichnie skróty. Wejdź na www.yahoo.com i tam można sciągnąć messengera.
niech ktos teraz wejdzie na czata tutaj pogadam bardzo chetnie czekam
z checia pogadam z kims po angielsku - poziom powyzej FCE [gg]
znacie jeszcze jakies fajne strony z angielskimi rymowankali? w stylu: Who washed Washington\'s white woolen underwear when Washington\'s washer woman went west odp. jak najszybciej czekam!!!!!!!
angela cos mi mail do Ciebie nie doszedl cos porąbałem jak dalejk chcesz pogadac to [email] pisz albo moje gg....
hi, my name is kate i\'m 18. i would like to talk with you by english what do you say abaut it?
my email [email]
If somebody would like to talk a little in English, please join me on czat :)
5521777 - that\'s my gg - number, if I am available, I would talk to anyone in English!!!
Witam!
Choć chodze do 1 liceum uczę się angielskiego dopiero 2 miesiące. Chciałbym z Tobą podszliwować troszkę ten język. napisz: [email]
hay
Hi If you like writting with me I agree, it,ll be very nice
Ewa
A MOŻE BY TAK PO POLSKU?????
DO YOU SPEAK CHINESSE?
I WOULD LIKE SPEAK ABOUT DIARRHOEA
czemu nie, jak masz ochotę to napisz mój email to [email]
czemu nie jak masz ochotę to napisz mój email to [email]
how are you??
if you would like to practise your English then you can do that either with me or with my kids. Their respective ages are 15 and 13... or whoever is interested. By the way I am Polish but they are both English.
ok, ale jak? skąd jesteście?
ej sluchaj a czo to jest iCQ ??? jakbys mogla mi wytlumaczyc..... moja [gg] pozdrawiam:D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 67
poprzednia |

« 

Egzaminy

»

Nauka języka