Rozmawianie po angielsku .

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67
do you speak angish
Cze
Cze mam ochotę pogadać z fajnym gosciem.Pogadasz ze mną
ok
Cze ja tez po polsku pogadamy
hay i\'m name kamil ile masz lat
POGADA KTOŚ ZE MNĄ PO POLSKU MAM !16LAT
ja moge pogadać, bo chyba jestem fajnym gościem :DDD hehe :) co za skromność z mojej strony :))
ok I am happy
A zna ktos moze strone ze spolszczeniem do komunikatora yahoo, prosze o odpowiedz
Hej jesteś z Polski ? Z jakiego miasta ?
Polecam www.ukchat.com, choć oczywiście, jak wszędzie, dużo jest tam zboczkó, ale można pogadać z kimś całkim normalnym przy odrobinie szczęścia :P
Może ze mnąteraz
czesc matys moj numer gg to 8103417 wejdz i jak cos masz to przeslij a aki ty masz numer?wejdz to pogadamy
I can talk with your kids in english...i'm 18...my names is Anka...
hi...it's again me...i forgot give you some contact.... my @ .. [email]
Przepraszam czy istnieją czaty, na których można porozmawiąc w języku agielskim
Hej jestem Agata i ja teraz mam taką pracę domową z języka angielskiego zeby znaleść przyjaciela z którym będe rozmawiała po angielsku i ona potem to oceni Jak Chcesz w cos takiego sie pobawić to napisz do mnie na maila : [email] lub na [gg] narazie
Hi my name is Agatha. I have sixteen years old. I would like to talk with you by english. My email is: [email]
ulala to wam zadala pani prace domowa, niezle
Hello! My name is Monica. I am 16 years old. I learn Eglish 3 years. I live in Warsow.
big haded moze chcesz mi pomoc ??:) szukajac kogos kto mowi po angielsku
raczej nie spelniasz mych wymogow dziewczynko, niestety
Hej, tak ja mogę poklikać z toba na gg po angielsku, mój nr [gg] papa czekam na odpisanie
czesc, angielski znam slabo i chetnie bym go z kims pocwiczyl :)
podobno praktyka czyni mistrza :)
moje gg to 7877922
i too love language english, but i don't have person, wchih i'm talking. maybe you talk with me?
jak wiecie kto wygra mundial to dajcie znac
Hey ludzie, chcialabym cos zaproponowac tym co chca pogadac po angielsku.
www.frappr.com.eslpage

strona Johnny's ESL Page www.eslpage.podomatic.com

Johnny robi podcasty dla uczacych sie jezyka angielskiego, choc to amerykanska odmiana. Ale facet jest naprawde odjechany. Wlasnie tworzymy grupe jego sluchaczy, trzeba ludzi zeby to rozbujac, ze mnie kiepski moderator. Mozna chatowac na grupie lub w osobnych pokojach oby tylko po angielsku.

Jesli ktos jest zainteresowany i potrzebuje pomocy to podaje maila: [email]

Na poczatek moze pogadamy kto czego slucha (podcasty) i dlaczego to lubi.
Pozdrawiam
Jola

ps. na stronie Johnniego jest cos co sie nazywa geo visitors i mozna zobaczyc gdzie sa ludzie ktorzy w ciagu ostatnich 24 godzin wchodzili na strone.
hi how are you??
tak to jest jak się gada na międzysieci po angielsku, wczoraj siedziałem sześć godzin na rachunarzu i tylko gadałem i gadałem i gadałem aż mój rachunarz się przegrzał i przestał działać, tak pisałem na klawiaturze ze wypadły klawisze! tak działem myszką że kabel się zerwał, tak patrzał w ekran że aż mnie oczy zabolały, tyle zużyłem prądu że.... nawet już nie wiem!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 67

« 

Egzaminy

»

Nauka języka